Арестуваха юноша на Левски за черно тото

12:56
Арестуваха юноша на Левски за черно тото
Професионален футболист бе задържан при акция на ГДБОП за черно тото. Пресцентърът на МВР съобщи само инициалите - Г.С. По-късно стана ясно, че става въпрос за Георги Семерджиев от Спортист Своге. Оказва се, че той е част от четиричленна група, която се занимава с незаконни залагания.

24-годишният Семерджиев е юноша на Левски, играл е още за Родопа Смолян, Хебър Пазарджик, Ботев Пловдив и Локомотив Мездра.

Операцията е осъществена от антимафиоти от сектор "Компютърни престъпления, интелектуална собственост и хазарт" към ГДБОП. В нея е арестуван и 24-годишен треньор по футбол с инициали Б.Д., а също и тарторът на групата А.С. и Й.Т. Последните двама са задържани в сряда около 17,00 ч. в района на заведение в ж.к. "Студентски град" в момент на получаване на 1500 лв. в белязани банкноти. По случая е образувано досъдебно производство за незаконен хазарт, пране на пари и рекет.

А.С. прибирал печалби от порядъка на 50 000 лв. седмично от незаконни залагания, както и огромни суми от изнудване на длъжници, които били принуждавани ежемесечно да отчитат огромни главници и непосилни лихви. Жертвите на престъпната група са били малтретирани и принуждавани да прехвърлят движимо и недвижимо имущество.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

livpooll
17.09.2010 19:22

аве той бил юноша на левски преди7-8 години,бахти тъпото заглавие,уууууууууууууу

iker123
17.09.2010 18:34

Winner освен да ви върним в първи клас Родопа Смолшн, *smile*

Kalinho
17.09.2010 16:56

еми защото в този сайт се толерира друг софийски отбор. А тая новина е от два дни, текста е същия като в другите сайтове само заглавието е сменено с по - провокиращо. Поне едно бивш да бяха сложили, така излиза, че в момента е яноша

Karlovo
17.09.2010 14:52

Добре де как може да е такова заглавието на статията не мога да разбера сега е играч на спортист своге защо статията не е арестуваха играч на спортист своге за черно тото а трия се намесва веднага и името на левски *smile*