Телевизията няма да спира българските мачовете

12:45
Телевизията няма да спира българските мачовете
PRO.BG смята да изпълнява договора си с БФС за предаванията на мачовете от родното първенство и феновете няма защо да се притесняват.

В София вървят слухове, че преките предавания ще минат само на платен сайт, и то от Нова година. Това категорично бе отречено.

Родното първенство се радва на доста завиден рейтинг дори в битката с турските сериали. Вечното дерби ЦСКА - Левски е едно от най-гледаните събития в България. Това обаче явно убягва на рекламодателите и има проблем с приходите.

Телевизията все пак ще направи някакви икономии в условията на криза. Ще се снима с по-малко камери, а няма да бъдат давани мачовете от “Б” група.

Двубоят Черноморец - Сливен отпаднал от програмата единствено заради променения си начален час. Срещата се игра на "Хаджи Димитър" от 16 часа вместо от 21. В последния момент било предложено да се отиде на стадиона в Каварна, където също има осветление, но вече било късно.

Проблемът с осветленията на стадионите остава доста сериозен и от това страда рейтингът на мачовете. Те не могат да започват от 21 часа през зимата, защото условията няма да бъдат нормални и за публика, и за играчи.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация