Батков изплати премиите за Лига Европа... ама от миналия сезон

09:03
Батков изплати премиите за Лига Европа... ама от миналия сезон
Собственикът на Левски Тодор Батков най-накрая спази обещанието си да изплати премиите на футболистите от участието в Лига Европа през миналия сезон.

Адвокатът се издължи на треньори и футболисти за победата над Лацио, както и за класирането в груповата фаза на турнира.

Не е тайна, че благодетелят на "сините" нееднократно подчертаваше, че футболистите няма да си получат парите, докато не започнат да се представят на ниво. Ето че този момент дойде и сега на "Герена" всички са щастливи.

До един месец футболистите ще получат и възнагражденията си от участието на отбора в тазгодишната кампания на Лига Европа.

Интересното обаче е, че парче от тортата няма да има за всеки, а само за тези, които са попадали в групата за мачовете на отбора в досегашните срещи срещу Дъндолк, Калмар и АИК. Разбира се, по-голямата част от премията ще отиде за титулярите, докато резервите ще се задоволяват с далеч по-скромна сума.

За Гара Дембеле пък е предвиден допълнителен бонус, предвид решаващите му голове, които на практика класираха Левски за втора поредна година в групите на Лига Европа.

Спец премия ще има и за още някои футболисти, като сред тях ще попадне и дошлия от Пирин Дани Младенов. Той също се отчете с важни попадения срещу Калмар и АИК.

 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

denso_90_vn
17.09.2010 17:16

А така Борате дай им пари че те за ко играха!? Ей ся ше земат да падат и от Академик!

fcb_spain
17.09.2010 13:48

така и трябва да е след като си свър6ат добре работата тогава пари,а не кат големите грандове в европа не стига 4е имат по 500 милиона и нагоре дългове ами и при загуба футболистите пак си полу4ават заплатата

Kalinho
17.09.2010 09:29

браво само така, развръзвай кесията и раздавай пачките *smile* *beer*