Дел Нери: Повтаряме едни и същи грешки

08:51
Дел Нери: Повтаряме едни и същи грешки
Продължаваме да допускаме едни и същи грешки, недоволстваше треньорът на Ювентус Луиджи Дел Нери след снощното домакинското равенство 3:3 срещу Лех Познан в мач от Лига Европа.

Втори пореден двубой "старата госпожа" завършва 3:3. През уикенда "бианконерите" завъртяха същия резултат и срещу Сампдория.

"Контролирахме играта, след като обърнахме резултата, но след това получихме нов гол и видяхте какво стана. Бяхме уморени и това също повлия на негативния развой в края на мача. Проблемите при нас явно винаги да едни и същи – липса на концентрация и увереност в действията ни на терена. Допускаме просто едни и същи грешки във всеки мач и това нещо трябва да се промени", коментира Дел Нери.

"Отборът на Лех не бе толкова качествен, просто ние направихме твърде много грешки и те се възползваха от това. Трябва да работим здраво, за да не правим подобни грешки. Необходимо е да се придържаме към високото темпо цели 90 минути и за това време да запазваме максимална концентрация", каза още наставникът.

 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

VANKObarabanko
17.09.2010 14:56

аз си мислех 4е атаката ще ни куца защитата хи4 е няма

Juventus_tifoz
17.09.2010 09:31

Необходимо е Фелипе Мело да не влиза в игра. И качествени нападатели.