Ливърпул подчини Стяуа след почивката, Наполи и Утрехт не си вкараха

23:57
Ливърпул подчини Стяуа след почивката, Наполи и Утрехт не си вкараха
Ливърпул победи Стяуа с 4:1 в мач от Група "K" на Лига Европа.

Двубоят започна чудесно за "мърсисайдци" и още в 1-а минута Джо Коул откри резултата на "Анфийлд". Румънците изглеждаха леко стъписани в началото, но въпреки това много бързо успяха да реагират. След хубава атака в 13-а минута Танасе бе изведен между двама защитници и преодоля Хосе Рейна за 1:1. След изравнителното попадение от ентусиазма на "червените" не остана нищо и в отделни моменти от първата част дори гостите бяха по-добрият отбор. До края на полувремето не се случи почти нищо интересно.

Българският национал Станислав Ангелов бе титуляр за Стяуа, но няколко минути след почивката бе заменен. Ливърпул започна активно втората част и в 55-а минута спечели дузпа за фаул срещу Кириакос. Давид Н\'Гог се нагърби с изпълнението и отбеляза втори гол за своите. В 81-а Лукас Лейва с хубав далечен шут реши всичко в мача – 3:1. До края остана време за още едно попадение, дело на Н\'Гог.

В другия двубой от групата Наполи и Утрехт завършиха 0:0.
 
 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

fcb_spain
17.09.2010 12:54

еми 6те ги под4инат,в съвремения футбол отбор от изто4на европа трудно може да вземе не6то от западно европейски гранд...