Делегация на ЦСКА посети Реал Мадрид

20:15
Делегация на ЦСКА посети Реал Мадрид
На 11 септември делегация на ЦСКА посети Мадрид по покана на Дон Флорентино Перез, президент на Реал Мадрид, делегацията на "червените" бе водена от господин Димитър Борисов, президент на клуба.

В състава на делегацията бяха и господин Калоян Стоянов и дон Феликс Монео.

По време на престоя си в испанската столица българската делегация посети стадион Сантяго Бернабеу, където наблюдава срещата между Реал и Осасуна, след която проведоха разговори с дон Алфредо ди Стефано, Емилио Бутрагеньо, Хосе Зоко, Емилиано, президентът на Реал Мадрид и един от бившите наставници на „белия балет” Хосе Антонио Камачо, както и други видни представители на бизнеса и политическия живот в Испания.

По време на пресконференцията двамата президенти проведоха сърдечен разговор помежду си.

Господин Борисов поднесе репродукция на златната маска на цар Терес, както и книга за историята на ЦСКА, а дон Флорентино Перез съответно върна жеста.

На следващия ден делегацията проведе няколко срещи с Фондацията на Реал Мадрид, за да проучат потенциала на бъдещи проекти насочени към България.

Също така късно следобед в понеделник проведе среща и с посещение на спортното градче на Реал Мадрид във Валдебебас с Дон Рамон Мартинез. Обсъждани са били размяната на информация и опит в не дотам силните страни и на двата отбора за да се стигне до договор за сътрудничество.

Двете страни останаха готови за бъдещи срещи и сътрудничество с поглед към побратимяването на два клуба, които всред други прилики са шампиони 31 пъти във своите първенства.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация