Електричката: Върне ли се Бербатов, националният ще пребъде

14:23
Електричката: Върне ли се Бербатов, националният ще пребъде
Нападателят на Локомотив Пловдив Здравко Лазаров заяви, че най-важното нещо за националния отбор е Димитър Бербатов да се върне в него, предаде репортер на БГНЕС.

Лазаров сподели, че би играл отново за страната си, ако бъде повикан. "Винаги бих помогнал на националния отбор, ако решат, че мога да съм полезен. Най-важното е Димитър Бербатов да се върне, той е уникален футболист, без него няма да стане", каза бившият играч на Левски, ЦСКА и Славия.

"Трябват сериозни промени в националния отбор, според мен е срамно Черна Гора да ни бие в центъра София. Мисля, че все още имаме шансове за второто място в групата", допълни Лазаров при награждаването му за най-добър играч на шести кръг в "А" група в традиционната анкета на вестник "Футбол".

"Радвам се, че печеля отново тази награда, но ми се иска по-млади футболисти да я взимат. Не е нормално аз и Божов да сме в челото на класацията всяка седмица. Според мен младите футболисти не се представят добре, защото не са мотивирани. Гледам ги по-младите на тренировки, не се влагат достатъчно. Много пари взимат още от деца и това не им влияе добре. Трябва много сериозно да се работи с юношите, защото ако нещата продължават така, бъдещето на българския футбол не е светло", каза още нападателят. Според Лазаров ЦСКА няма шансове при днешното си гостуване на Бешикташ, но Левски има силите да победи Гент.

"Белгийският отбор е доста сериозен, но съм сигурен, че Левски няма да загуби". "Електричката" заяви и, че предстоящият мач на Локомотив Пловдив със софийските им съименници е ключов за сезона. "След мача с Локомотив София ще разберем дали ще се борим за челните места, или ще сме в средата на таблицата. Очаквам да победим, това че сме гости изобщо не ни притеснява. Ще има много наши фенове, ще се чувстваме сякаш сме домакини", завърши Лазаров.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

MeToDueB
16.09.2010 19:54

спейн стига брат .. Стоичков е велик, великан, но това не означава, че трябва да плюем Бербатов, това е Бербатов, Стоичков е друг. Ако почнем да плюем по Бербатов, защото не е като Стоичков .. то кой е като Бербатов питам аз ? А като Стоичков никога няма никой да стане .. то ако тръгнем да плюем всеки достигнал поне малко от приноса, от класата на Стоичков, то никога няма да имаме подобен феномен. Бербатов също е феномен, но Стоичков е един, Стоичков е великан. Бербатов също е един от най-големите .. не знам защо толкова го мразиш, много си тъп, всеки ти го казва .. да не би Божинов, Попов, Домовчийски, Йовов, Гаргоров или нз и аз кой още да са повече от Бербатов или някога ще станат ли повече от Бербатов .. адски си прост братле ..

maria2009
16.09.2010 18:58

и с него и без него се ни го слагат Кипър - България 4-1 и т. н. *lol*

fcb_spain
16.09.2010 18:02

ако 6те да се върне и о6те 50 гола да вкара за национала барби винаги 6те остане в сянката на най великия българин христо стои4ков,за6тото камата вкарва6е на германия,аржентина,испания и италия а барби на сан марино,малта и луксембург

dindan
16.09.2010 16:05

fcb_spain не знам кой повече трябва да го е срам,този който неможе и 2 думи на кръст да напише или този който е голмайстор за всички времена *stop*
Извинявай български език

Kalinho
16.09.2010 15:55

хубаво, че обръща внимание и на това, как се развиват младите, просто не може някъв келеш на 18-19 год. дето даже няма още средно да взема по 4-5 бона,

fcb_spain
16.09.2010 15:51

кат се върне барби 6те берем о6те пове4е срам,6тот 6те имаме игра4 на ман4естър в отбора а пак 6те падаме от всеки

qwerty88
16.09.2010 15:34

Хаха Те 1/3 от статийте ги копират, другата 1/3 сами ги пишат ама с грешки, а третата част са някакви новини, на които след 10 мин излиза друга н казваща че предната е невярна.(един вид Ибрахимович що стои в Барса, след 10 мин - Ибрахимович се маха) *lol*