Луиш Фабиано: Много съм доволен, че реших да не се махам от Севиля

14:11
Луиш Фабиано: Много съм доволен, че реших да не се махам от Севиля
Бразилският нападател на Севиля Луиш Фабиано призна, че e бил пред трансфер в Олимпик Марсилия, но в крайна сметка е решил да остане в сегашния си тим.

Таранът бе обект на интерес от страна на Тотнъм и Олимпик Марсилия, но в крайна сметка остана на "Роман Санчес Писхуан" и в края на август преподписа със Севиля за още три години.

Фабиано заяви за "L\'Equipe": "Аз имах няколко атрактивни предложения, но цената бе прекалено висока и никой клуб не се съгласи да извади парите, които искаше Севиля. В края на трансферния прозорец, аз преподписах с клуба до юни 2013 година. Добре съм си тук. Чувствам се като у дома в Севиля, въпреки че признавам, че бях изкушен да започна някакво ново приключение".

Относно евентуален свой трансфер в Олимпик Марсилия, Фабиано каза:

"За мен беше чест да ме свързват с ОМ и аз позволих двата клуба да преговарят. Севиля трябваше да приеме тяхното предложение. Аз казах на шефовете си, че съм готов да заиграя за Марсилия. Не съм ги поставял обаче под напрежение. Предложението бе атрактивно за мен, но не и за Севиля. Казах \'да\', заради историята на Олимпик. Това е един велик тим".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация