Бижутера: Мога да заместя Гаджев

19:39
Бижутера: Мога да заместя Гаджев
Един от лидерите на Левски, халфът Христо Йовов също присъства на днешния брифинг и коментира своите очаквания за мача с АА Гент.

"Мога да заместя Гаджев, все пак аз играя на същата позиция. Треньорът е до мен, той има някаква идея за състава, утре ще се види всичко на терена. Физическото ми състояние не е на нивото, на което трябва да бъде. Със сигурност не съм подготвен, особено предвид това, че много почивах досега", каза Йовов.

"Преди мачовете със шведските отбори, също имаше някаква прокоба, а в последните месеци отстранихме два такива. Нямаме притеснение от Гент. Ще подходим с уважение към този тим. Ако искаме да се мерим с тимовете в Европа, това е първата крачка", добави полузащитникът на "сините".

"Ако постигнем добър резултат, можем да започнем да мечтаем за нещо по-голямо. Колкото се може по-нагоре да отидем, толкова по-добре, за всички - за нас като футболистите, и за цяла България. Не трябва да подценяваме отборите на Спортинг и Лил. Задачата ни никак не е лесна", сподели още Йовов.

"Със сигурност е предимство и плюс, че сме домакини в първия мач. Има еуфория, стадиона ще е пълен и с подкрепата на публиката, ще ни е много по-лесно", каза още Йовов.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация