Треньорът на Гент: Ще внимаваме за Дембеле

16:15
Треньорът на Гент: Ще внимаваме за Дембеле
Старши-треньорът на АА Гент Франк Дюри заяви, че неговият отбор ще обърне специално внимание на нападателя на Левски Гара Дембеле по време на утрешната среща от Лига Европа.

Повечето футболисти на белгийците не се спряха пред микрофоните на чакащите ги журналисти, но треньорът Дюри сподели мнението си за утрешния двубой.

"Гледахме няколко мача на Левски, те са добър отбор. Играят организиран футбол, особено силни са в атака, лявата част им е много качествена. Нападателят Дембеле вече вкара много голове в турнира и в първенството и затова играе с много самочувствие. Ако се представим добре, можем да го спрем, ако той играе добре и ние не сме на ниво, няма как да го спрем", каза треньорът при пристигането на съперника на "сините" в София.

Той обяви, че не го притеснява атмосферата, която се очаква на стадион "Георги Аспарухов".

"Играхме в големи мачове с Динамо Киев и с Фейенорд, имаме опит в тежки двубои, няма да се притесним от атмосферата. Целта ни е да спечелим точки. В такава група, където имаш само шест мача, трябва да се бориш за точки във всеки двубой. В мачовете на директни елиминации може да се приеме и минимална загуба, но при тази ситуация ни трябват точки", завърши наставникът на Гент.

Норвежкият защитник на отбора Ерленд Ханствейт заяви, че тимът е подготвен за утрешния сблъсък. "Очакваме тежък мач, но ние сме добре подготвени. Надяваме се да направим добър мач", каза Ханствейт.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация