Ясен Петров: Ще се борим за победата до последната минута

14:12
Ясен Петров: Ще се борим за победата до последната минута
Старши-треньорът на Левски Ясен Петров заяви, че "сините" ще гонят успеха от първата до последната минута в утрешната среща с белгийския AA Гент в групите на Лига Европа.

Младият специалист заяви: " Гент са добре подготвен отбор, но ние сме наясно какво да очакваме от тях. Имахме наш човек на последния им мач от първенството. На този етап в Лига Европа няма слаби отбори. Радостно е, че показваме добри игри до момента и се надявам да успеем да продължим по този начин, да продължаваме да радваме хората. Важно е да започнем с победа в групата, затова ще се борим за нея от първата до последната минута."

Петров допълни: "Готови сме за мача! Неприятно е, че Влади Гаджев получи разтежение на прасеца на вчерашната тренировка, но ние както винаги разчитаме на всички футболисти."

Нападателят на "сините" Христо Йовов, който също присъстваше на днешната пресконференция, заяви: "Мога да заместя Гаджев, ако треньорът реши така, но физическото ми състояние не е това, което трябва да бъде. Това е нормално, тъй като не съм играл от доста време."

Йовов коментира и утрешния съперник на "сините": "Тимът на Гент ни респектира, но в никакъв случай не ни притеснява. Стълбата в Лига Европа е голяма и ние ще се опитаме да стигнем до възможно най-високото стъпало."

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

fena_b
15.09.2010 20:45

Дембеле е класен нападател,но за головете му заслуга имат всички,най-вече Тасевски и Жоазиньо.За мене този мач е най-важния,защото е в София и е срещу най-лесния съперник.Ако вземем 3 точки утре,ще е много важно от психологическа гледна точка.Притеснява ме само слабата игра в защита-половината от головете,които сме пуснали са заради нелепи грешки.Дано утре не допуснем гол,останалото Гарата ще го свърши *wink*

Crissstiano
15.09.2010 19:57

Мен лично от Левски играта на Тасевски най-много ме радва! Има техника,пас,може да пази топката и има много добър поглед върху играта.Този сезон може да се каже, че Левски имат що годе качествени играчи на всеки пост и могат да се представят достойно в Европа с малко повече късмет.

fidel_castro
15.09.2010 18:53

В момента Левски е Дембеле и всички останали. Ако белгийците опазят французина Левски няма как да спечели. *thumb_up*

muthafuckaimill
15.09.2010 18:47

Нека не умаловажаваме труда на всички от Левски - от играчи, до ръководство. Левски е това в момента, благодарение на всички тях ! *thumb_up*

qwerty88
15.09.2010 18:41

Главните виновници за промяната са Гара Дембеле и Ясен Петров. Гонзо колкото и да си вика, надали Йовов и Георги Христов заедно щяха да вкарат 8 гола в А група и 6 в ЛЕ. *thinking*

muthafuckaimill
15.09.2010 18:20

Не намесвайте тук "Гонзо". Ясен Петров си върши отлично работата, като треньор, "Гонзо" сещо - като директор. Още помня на един мач, не помня с кой игра Левски за Шампионата, та именно след края на първото полувреме, в което Левски не игра грам от това което може, дадаха кадър на "Гонзо" - бесен, изпълнен с хъс, как крачи гневно към съблекалнята. Там само играчите си знаят, какво им е казал, но второто полувреме Левски излезе и надигра тотално съперника си - и съответно победи !

chelsea28
15.09.2010 15:35

Как къде е Гонзо? Гонзо си е спортен директор от там нататък треньори си избира играчите с които разполага и толкова!

flipicha
15.09.2010 14:29

Чакаи бе,ами Гонзо къде е? *lol* и все пак успех

torres_229
15.09.2010 14:26

С такъв треньор и отбор ,Левски го чака добро бъдеще! Успех! *thumb_up*