България падна с 11 места в ранглистата на ФИФА

13:15
България падна с 11 места в ранглистата на ФИФА
Националният отбор на България падна с 11 места в ранглистата на ФИФА и след като изпадна от топ 50, в момента заема 54 позиция.

"Лъвовете" започнаха по изключително лош начин квалификационната си кампания за Евро 2012 като загубиха първите си два мача. Националният ни отбор претърпя поражение от Англия с 4:0 на "Уембли" в началото на месеца, а три дена по-късно загуби с 1:0 като домакин от Черна Гора. Следващият двубой от квалификациите за европейското първенство ще е на 08 октомври срещу Уелс.

Лидер в света продължава да бъде световният шампион Испания, който до момента има актив от 1824 точки, а след него са селекциите на Холандия и Германия. Челната десетка се затваря от Бразилия, Аржентина, Англия, Уругвай, Португалия, Египет и Чили.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

radoftw
15.09.2010 21:26

кфо се прайш на мн компетентен ве грозник *lol* аиде ся проверявай се грешки *lol* като ги намериш пиши , ХАхахХАх

radoftw
15.09.2010 21:24

ANTWERPMIRACLES педал земи млъкни ве *lol* Мн си ми смешен .. ьхаххаХАхахах *joking*

kango
15.09.2010 20:01

Не съм казал благодарение на Пената,просто след мачовете с Румъния и Словения,наште скочиха до 16 или 18 място,но не помня колко останахме там

overdrive
15.09.2010 18:30

Хора ние не сме футболна държава имаме добри футболисти но нямаме колектив . И трениори добри немаме . Били сме добри само 94 но иначе въобще не сме футболна държава ! Не се ядосвайте толкова като не ни бива не ни бива аз в началото се късах от нерви ама вече ми писна !!!!!

Kalinho
15.09.2010 16:10

публично се извинявам на ANTWERPMIRACLES че съм объркал името на Египет, написъл сам го с д ама нали съм неграмотен а той езиковед, и му се извинявам

Kalinho
15.09.2010 16:09

и какво точно е виновен Б.Михайлов? Да сина му варди, ама ако не е той на вратата кой? Или имаш предвит Ж.Миланов ако не е той кажи кой да е десен бек? Или Черна Гора отбор на 3 год, ами аз ти казах и Хърватите бяха горе долу на толкова, просто в момента имат по силен отбор. А ако ми кажеш и тая твоята прословута формула ще те призная вече за спец. Просто в тези класаций има огромна доза субективизам, иначе Египед и Чили трябваше да играят поне на 1/8 финал, а те май не играха? явно са играли мачове срещу слаби отбори последните месеци и са били. А ако ми кажеш, че класацията не е субектива шапка ти свалям и пускам подписка веднага да те правим нац. тренъор, явно ти си единствения изход в момента от кризата.

ANTWERPMIRACLES
15.09.2010 16:01

Калитко , Чили не са №10 "според мен" .... , а според ранглистата на ФИФА . ... Няма данни (поне за сега ) статистиците на световната футболна централа да се делят на левскари и цесекари . Имат си възприета от години методика , по която работят и изчисляват текущия рейтинг на всяка държава. Става въпрос за константна математическа формула , а не за преценка "на око". ... Това , че тя не харесва на теб или на друг - никого не интересува. Възприета веднъж , тя работи еднакво за всички. ........ Освен това , в последните пет мача частнофамилният отбор на Перуката има един равен мач и четири загуби , така че, точно той едва ли може да се чувства ощетен.

mamadou86
15.09.2010 15:50

ANTWERPMIRACLES брато тука не ти е форум за правописни грешки, момчетата са прави, по - добре се срий някъде, че нещо издишаш.

Kalinho
15.09.2010 15:48

ANTWERPMIRACLES абе аз ти казвам, че си клоун ти пак не ми вярваш. Виж се в огледалото. Всеки прави грешки като пише коментари в това число си и ти. Не знам кой колко е грамотен, ама си имам диплома и работа и най - важното документи за самоличност с моето име. Египет спотед тебе са 9 в света по сила, а Чили 10, така ли? или въобще май не си я погледнал. А пак ти казвам може да пиша и на турски, твоя роден език, какво значение има. Аз ти казвам аргументи в моя полза против твойте смешни коментари ти пак овърташ, да правя правописни грешки ама армунентите са си верни и просто виждаш, че не си компенентен и сменяш темата.

ANTWERPMIRACLES
15.09.2010 15:41

Неграмотника си е неграмотник. Неграмотния на Земята е неграмотен и на Луната. ... Кой ти чете "фактите" , след като бръщолевенията ти са неграмотно написани и човек се дразни и спира да ги чете по средата ? ... Когато попълваш заявление за издаване на документи или друго и не можеш да си напишеш собственото име , това че не се намираш в сайт за правопис няма да те спаси. Неграмотността дразни , когато написаното е неграмотно по форма , съдържанието се обезсмисля. ... И не се изсилвай да употребяваш понятия като : "субективен" , без да си наясно с точното им съдържание. Една класация , която се извършва по предварително зададени критерии и се използва една и съща методика за продължителен период от време не може да бъде "субективна" . Тя не се влияе от човешкия фактор , а от строго определени статистически събития. В международния отдел за футболна статистика не работят левскари и цесекари , за да си правят "субективни" класации.... Там само обработват постъпилата фактологична информация на база изиграни срещи за даден период от време.

Kalinho
15.09.2010 15:28

абе смешнико, майка ти питай от кое малцинство съм *smile* ще си пиша както си искам, не сме на състезание по правопис. А и ако си мислиш, че така сменяш темата - ми не успяваш. Аз ти изкарвам факти ти бягаш от тях, само показва колко си жалък и как приказваш празни приказки. Ако си видял класацията видя ли Египед къде са? Просто ти давам пример, че тази класация е много субективна

ANTWERPMIRACLES
15.09.2010 15:24

Калитко , когато са те обучавали на български език , не са го правили само за да го използваш в сайтове за правопис ( ако въобще има такива) , а за да можеш да си служиш с него писмено и говоримо навсякъде , където се налага. Дори и да си от малцинствените групи и това да не е родния ти език , пак не е оправдание. Фактът , че си бил достатъчно тъп за да не можеш да се справиш с най-елементарни граматически правила показва , че умствения ти потенциал не позволява да се овладееш по-сложни дейности . .... Освен това е дразнещо , когато неспособни да изучат българския език се опитват да дават мнения за българския футбол.

Kalinho
15.09.2010 15:12

абе не те знам ти какъв си ама определно си пълен клоун, явно като нямаш факти и можеш само да обиждаш, Черна Гора биле с 3 год. история аз ти давам пример за отбор с горедолу същата история, ти сменяш темата, за Никиту същата работа, а тук не сме сайт за правопис, а спортен тъй, че по добре върви се пробвай някъде другаде.

ANTWERPMIRACLES
15.09.2010 15:05

Калиньо ли си , Калинка ли си , Калитко ли си - не те знам. .... Но изглежда , ти си щатният форумен идиот на този сайт.... Която и страница да отвори човек , твоите глупотевини са буквално навсякъде. ... И запомни , неграмотници , които не са били в състояние да усвоят елементарни граматически правила ( като например - използването на съюза "със" и "с" ) , няма как да изказват компетентни мнения по други въпроси . ... Ясен ли бях ?

Kalinho
15.09.2010 15:00

kango а Пената тогава колко време беше тренъор 3-4 мача и като време 4-5 месеца едва ли цялата заслуга е негова.

novicehunter
15.09.2010 14:59

никой неможе да промени българския футбол , каквото и да се прави нищо няма да може да направи нашия футбол по - добър . и да се върне Бербатов същото си е , по - добре да си стои в Манчестър . щом пред нас в класацията са буркина фасо , черна гора , боливия , нова зеландия , габон , по - добре да не продължавам , защото ще стане още по - срамно ... *thumb_down*

Kalinho
15.09.2010 14:56

абе тука е пълно със клоуни. ANTWERPMIRACLES зада млъкнеш само за пример ще ти дам, че примерно Хърватия с горедолу 3 години история стана 3 на световно, Никиту колкото и да не го харесвам, е факт, че вече е титуляр в Твенте, което моментално го прави Бг вратаря в най - силен отбор в момента. Бобито и той не ми е от любимците ама кой да дойде? пред години същото дай да гониме Батето да дойде този после друг.
kango махни чорбарските си пристрастия и кажи какво е винове Мъри още от както стана тренъор всичките чорбета против него, още от първата мин., как да успее да направи каквото и да било след като няма елементарно спокойствие

fcb_spain
15.09.2010 14:55

уругвай в 4елната десетка но все пак са 4-ти в света...

fcb_spain
15.09.2010 14:54

о6те 6те падаме надолу,това сега не е ни6то...

kango
15.09.2010 14:29

мн ясно,че ще вървим надолу,ако Мъри беше оставен до края на догора си,щяхме да сме 150ти,а като се замисля,че 2007 бяхме в топ 20 при Пената,но сега дори да се върне Бербо няма толкова лесно да се справим

pecata88
15.09.2010 14:20

Уинарчета, че сме на дъното ясно, че светлината в края на тунела е от насреща идващия влак също ни е ясно, че не всеки добър футболист става за оправник и че рибата се вмирисва откъм перуката е ясно и за 7 годишно дете.....ама не ми е ясно защо сте решили че следващият ни мач е с Черна гора, като Уелс все още не са ни унижили.

ANTWERPMIRACLES
15.09.2010 14:04

Като гледам класацията , виждам че са ни изпреварили Хондурас , Буркина Фасо , Черна гора , Нова зеландия .......... Давай , Перука ! ... Още можеш ! ... Докарай всичките си роднини и ги напъхай в националния отбор !

ANTWERPMIRACLES
15.09.2010 13:35

Такова унизително място , България не е заемала от времето преди втората световна война. ... Допуснахме да ни опозори в собствената ни столица някаква държавица - джудже с тригодишна история ! Такъв срам никога не е почернял страната ни !
И никога в историята не е имало толкова роднини на шефа на футбола. ... Страната ни се гърчи вече двайсет и една години в шуробаджанащина и корупция . Търпението ни свърши !

dgk
15.09.2010 13:32

преди нас в класирането са "силните" отбори на габон, буркина фасо, черна гора, нова заеландия, боливия хондурас и унгария вървим все *thumb_down*