БНТ излъчва Левски - АА Гент

16:01
БНТ излъчва Левски - АА Гент
Левски започва участието си в груповата фаза на Лига Европа за сезон 2010/2011. В четвъртък вечер "сините" посрещат белгийския Гент в отлична форма и вдъхновени от играта на Гара Дембеле.

Френският нападател е безпощаден от началото на сезона и вече има 14 гола на сметката си. Двубоят предизвика сериозен интерес сред любителите на футбола у нас, но само 20 хиляди ще могат да бъдат на стадион "Георги Аспарухов". За всички останали е прякото предаване на БНТ 1 в четвъртък, 16 септември, от 19:40 часа, когато започва специалното 30-минутно коментарно студио с водещ Методи Манченко и гост Павел Панов. Мачът и телевизионното студио можете да гледате и онлайн на територията на страната на www.bnt.bg. Коментатори са спортните журналисти Радостин Любомиров и Явор Вълчино, репортер - Антония Близнакова.

Левски стигна до груповата фаза след като отстрани ирландския Дъндолк и шведските представители Калмар и АИК. Сините не загубиха нито един от предишните си шест мача, а головата разлика е впечатляваща - 16 отбелязани гола при само 4 получени. Гент достигна до групите на Лига Европа, след като сътвори сензация, отстранявайки Фейенорд с общ резултат 2:1. Преди това белгийците отпаднаха в квалификациите за Шампионската лига от Динамо Киев след две загуби с 1:3 и 0:3.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

masterpeace
15.09.2010 12:33

БНТ си държат правата заедно с ПРО БГ. Вторите ме притесняват да не ги удари кризата и да сдадат и ЛЕ *joking* А ТВ + да дрънкат каквото си искат, пак ще си намирам интернет стриймове и ше си гледам това което ми трябва *thumb_down* По добре е по ТВ, но не е болка за умиране. Успех на ЦСКА и Левски. 4 точки от тия два мача за родния коефициент ще е добре. Вярвам в победата на Левски, макар и ЦСКАр. Трудно играем с белгийци като цяло, но Левски са в добра форма, а ЦСКА навлиза в такава. Бешикташак далеч не са това което бяха колкото и пенсионирани звезди да имат. Напред и само България пред всякакви клубни пристрастия *stop*

Cristian0
14.09.2010 17:04

Момчета наистина Дембеле е най-опасния нападател на Левски,но няма значение кой ще вкара важното е Левски да победи!!!! А победата е задължителна тъй като това е домакинство на най-слабия отбор в групата въпреки че в тази фаза слаби отбори няма!!! А Лил мисля,че са 50 на 50 с Левски,Спортинг малко по-добри (поне на хартия),а Гент малко по-слаби(поне на хартия)!!!Така,че в тази група абсолютно всеки има шансове и Левски на всяка цена трябва да се опита да не губи точки най-вече в домакинствата си....Успех на Левски, а първо съм българин,после левскар,така че успех и на ЦСКА!!!

peshotar
14.09.2010 16:50

Хм...според мен си държат правата от миналата година за това

Pechenqgata
14.09.2010 16:48

Браво на БНТ че не са оставили пак ТВ+ да взема най гледаните мачове които в действителност като ги дават по ТВ+ не са толкова гледани по обясними причини...

dobrqn
14.09.2010 16:20

ЛЕВСКИИИИИИ МАЧКАЙ Гара хетрик *cigarette* *beer*