След драмата около Пастата - Шефът на съдиите хвърли оставка

14:10
След драмата около Пастата - Шефът на съдиите хвърли оставка
Председателят на Съдийската комисия на БФС Костадин Костадинов депозира днес оставката си в деловодството на БФС, съобщи Дарик радио.

Както е известно, Костадинов обяви още след мача ЦСКА - Литекс, че ще подаде оставка във вторник. Сега предстои искането за оттегляне да бъде одобрено от Изпълкома на БФС, който се очаква да се събере идната седмица. Според Дарик е малко вероятно оставката на Костадинов да бъде приета. Междувременно СК обяви, че застава зад рефера Стефан Спасов, ръководил срещата ЦСКАЛитекс в събота.

Според реферската комисия Пастата не е повлиял на резултата в двубоя и няма да бъде наказан, тъй като оценката му за мача е добра. Тя е поставена от самия Коце Костадинов, който бе съдийски наблюдател на срещата.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

golemiq_geshan
14.09.2010 14:27

Не може толкова да се реве ... След първата ситуация можеше да се свири дузпа , но можеше и да не се свири , защото просто макар да имаше съприкосновение , играчът на ЦСКА беше затворен и реално нямаше как да играе с топката при наличие на друг съзтезател в оранжево ... Що се отнся до втората ситуация с Тибони , това е толкова дузпа , колкото и падането на Делев срещу левски ... Мисля , че за втората сиуация просто преиграват червените , а ако имат претенции за дузпата срещу Нифлор , реално играчът на Литекс бе задържан извън наказателното , но вътре беше и спънат , така че и за мен това е дузпа ... Пак казвам не заемам страна но първата дузпа много рефери има по света които с чиста съвест не я свирят и чак такива драми не се праят , за мен малко трябва да оставим съдиите на мира не да хленчим след всеки мач и то за нещо което е видно , че не е " конспирацията " , в която ги обвиняваме ...