Пастата: Аз съм най-добрият съдия в България!

12:36
Пастата: Аз съм най-добрият съдия в България!
Стефан Спасов, който ръководи мача между ЦСКА и Литекс в дербито на 6-ия кръг на "А" група, гордо обяви, че е най-добрият рефер на България.

Както е известно, "червените" не искаха да им свири този съдия, защото в публичното пространство се говори, че Спасов е рефер, подчинен на Гриша Ганчев. Ето какво каза известният като Пастата арбитър пред вестник "Тема спорт":

"Аз съм най-добрият съдия в България, затова свиря дербитата, а не Берое - Калиакра. Справих се перфектно с ЦСКА - Литекс. Нямаше никакви дузпи за червените. От 1999 година единственият ми слаб двубой е този между Локо София и ЦСКА (б.а. - 2:2, есента на миналия сезон). В момента тичам на стадиона в Перник и се чувствам перфектно. Не познавам Гриша Ганчев", каза Пастата, като така опроверга информациите, че разхожда конете на ловешкия бос в ловното стопанство Бялка.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

sb_boy
14.09.2010 13:46

ходи си яж пасти и не се прави на циркаджия *lol*

Kalinho
14.09.2010 13:14

че нямаше дузпи добре, ама много накъса играта и не посмя да изгони италианчето на два пъти и като свири дузпата и второто полувреме при един фал на границата на нак. поле.