Черноморец не успя да измести Левски от върха

18:03
Черноморец не успя да измести Левски от върха
Черноморец Бургас не успя да измести Левски от върха в А група, след като завърши с равенство 0:0 срещу Сливен в мач от шестия кръг на А група.

Два отменени гола за домакините спасиха тима на Красимир Балъков от загуба.

Първото полувреме домакините сякаш бяха по-активния отбор, но независимо от плахите си опити Сливен не успя да отбележи гол във вратата на Черноморец.

Втората половина на мача също не представи кой знае какви положения, след като двата тима вяло се опитваха да организират атаки към противниковата врата.

В 50-та минута след грешка в защитата на Сливен Фернандес се озова сам срещу вратаря, но изкара топката в аут. Едно от по-опасните положения беше в 65-та минута, когато Явор Иванов стреля от около 30 метра, но Борел се намеси и изби топката в напречната греда.

В 69-та минута Ямуков вкара гол за Сливен, но той беше отменен, заради засада. В 78-та минута "войводите" отново поведоха в резултата, след като Христов стреля от фаул, топката срещна десния ъгъл на вратата и Миндев вкара при добавката, но попадението отново беше отменено заради засада. В следващия кръг Черноморец ще гостуват на Литекс, а Сливен ще приемат Видима Раковски на стадион "Хаджи Димитър".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

martu_pr0
14.09.2010 03:04

Черноморец - смешнициии *lol* по някаква слу4аиност победихте левски и цеца , но бяхте дотук
Левски шампион але але але *thumb_up*

Demirev
13.09.2010 21:47

Същите тия смешници пръснаха и УЕВСКИ и Чорбата, така че не се обяснявайте мишкииии...