Обвиненият в секстормоз треньор на ЦСКА направи шокиращи разкрития

14:23
Обвиненият в секстормоз треньор на ЦСКА направи шокиращи разкрития
Освободеният наскоро треньор от ДЮШ на ЦСКА Светлин Мирчев разкри, че легендарният вратар на отбора Георги Велинов, както и други хора от ръководството, налагат "връзкари" в школата на "армейците".

Мирчев, който бе гост на актуално студио "Дерби", сподели, че е отказал да пусне конкретното момче, за което е имало голям натиск, и именно затова името му е било забъркано в този скандал.

Треньорът бе обвинен, че е искал сексуални услуги от майката на детето, за да го пуска в игра.

"Това не е вярно. Това момче няма никакви качества и затова го освободих от отбора", заяви Мирчев.

"Оказаха ми натиск да го върна и аз го върнах. Пусках го и да играе по малко, тъй като така ми нареждаха. Но на финала в Албена, на който стигнахме с набор 95, отказах да го пусна, тъй като това щеше да е подигравка с труда на другите момчета. Реших да спазя принципите си. Ако той беше играл, нямаше да спечелим купата. Децата плачеха от радост, след като победихме, нямаше как да им отнема това. Затова измислиха този сексскандал. Аз не мога да напиша смс, дори да искам. Разбрах, че съм уволнен от едно от децата от школата, което ми го каза по телефона. Било говорило с конкретното момче, което не пуснах на финала. Джони Велинов бил казал, че вече си имат нов треньор. Това е унизително отношение към мен. Още не съм официално уволнен, но това не ме интересува. Ще търся правата си по съдебен път, за да изчистя името си, което съм градил с години във футболните среди", закани се треньорът.

Той разкри откъде му е оказван натиск. "Публична тайна е, че Джони Велинов налага много връзкари в школата. В моя отбор ме накара да пускам две момчета, опита се и трето. Директорът Георги Георгиев също ми намекваше да пускам едно негово момче от Пловдив. Добри, талантливи деца се гонят от школата, за да се налагат връзкари. Тези момчета ще отидат в други отбори и там ще се развият, после ЦСКА ще съжалява за това. Гледах набор 96, от отбор 20 човека, десет не стават", каза още Мирчев.

Другият гост на дискусията Стефан Грозданов заяви, че никой от БФС не се е свързвал с него, за да говори с него за овакантения пост на национален селекционер.

"От БФС не са ме търсили, ако все пак го направят, ще трябва доста да си помисля", сподели Грозданов.

"По-важно е ръководството да има ясна концепция за националния отбор, а не кой точно ще го води. Все пак мисля, че е по-добре българин да е треньор на националите, тъй като ще е по-наясно със ситуацията при нас", каза още специалистът.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

AriesBG
13.09.2010 20:07

Отново жалки неща ,и знаетели за какво се сетих като чух Джони Велинов.Как преди няколко години лееше крокодилски сълзи и молеше за помощ за да може да се оперира в чужбина.Тогава му помогнаха много хора и футболисти и фенове и обикновенни граждани и ако това за което се говори в статията е вярно просто не знам какво да си мисля.Липса на всякакви скруполи и съвест.

rokera_henry
13.09.2010 19:34

"Шокиращи" признания?! аххаха Кое му е шокиращото на това, като се знае, че в цяла България всичко става връзка и за това държавата ни и футбола ни е лайнян. Че то още от както аз тренирах футбол се виждаше колко талантливи момчета има, но нито едно от тях не стана футболист именно заради това, че някой си има повече връзки.. Това са неща, които всеки един българин знае за тази държава - без връзки нищо не става и това е грозната истина тук.. Така че, аз лично нищо шокиращо не виждам , просто евала на човека, че е признал нещо, за което само можем да гадаем дали го има, а е ясно, че го има както в случая..

Notlike
13.09.2010 18:26

Треньорът на младежкия национален отбор си го каза - налагат се връзкари в тимовете. Затова и в младежките лиги до 17 и 19 години частните отбори доминират, а такива като Левски, ЦСКА, Славия, Ботев и Локо ги мачкат отвсякъде. Дано се усетят, че с връзки футбол не става.. ето, един приятел, набор, каза, че били Локо Пловдив с 5:0 (той е от Черно Море). Това ако е класа, да паднеш с 5:0 и да парадираш, че си гранд, аз не мисля така..

torres_229
13.09.2010 17:37

Извод: Не се приближавай до жалкото подобие на отбор, наречено ЦДНА!

gangsteraa
13.09.2010 15:51

Напълно си е прав човека , аз до колкото разбрах , това същото момче , Сашо ли как се казва , е бил в Локо София и там се е случила същата случка ...

nickson10
13.09.2010 15:35

много жалка картинка, ще ни откажат да гледаме БГ футбол. Ясна е работата.

bozhkov83
13.09.2010 15:07

Тва е във всяка една школа и е публична тайна, че се пускат връзкарчета.Именно за това фитбола в България е на такова ниво, а отделна тема са вече и купените мачове.

altona
13.09.2010 14:38

'ситуацията 'при вас е ясна-на михайлов му трябва не толкова добър,колкото послушен треньор-да пуска разни мекерета и връзкари като син,зет и т.н.

beroni
13.09.2010 14:32

winner -> казва се "обвинен В", още по-малко "С Секстормоз"