Пак се прочухме! Световните медии: Съдийски скандал на дерби в България

12:24
Пак се прочухме! Световните медии: Съдийски скандал на дерби в България
ЦСКА призовава за оставка на шефа на Съдийската комисия към Българския футболен съюз, след като ръководството на клуба смята, че е имало тенденциозно съдийство по време на дербито с Литекс.

Няколко служители на софийския клуб обвиниха рефера Стефан Спасов, за това че не е отсъдил две явни дузпи за техния отбор по време на мача през уикенда, който завърши наравно 1:1, информира "Ройтерс".

"Има хора, които трябва да бъдат отговорни за собствените си рефери. Костадин Костадинов (шеф на съдиите) трябва да подаде оставка. В противен случай аз напускам БФС", заяви пред репортери след мача спортният директор на ЦСКА Емил Костадинов, който визираше поста си като член на Изпълнителния комитет на БФС.

31-кратните шампиони на България също така искат извънреден конгрес на БФС, за да бъдат наложени необходимите промени, пише в материала си "Евроспорт".

"Този път ние ще предприемем действия. Искаме да бъде проведен конгрес на БФС", цитиран е президентът на "червените" Димитър Борисов, който говори пред "Канал 3".

Отбелязва се, че шампионът Литекс е широко обвиняван в България заради пристрастното свирене на съдиите в негова полза, като това започна още със старта на миналия футболен сезон.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

cesekarchetooo
14.09.2010 11:54

Безкуриньо, как да няма дузпа срещу Тибони бе, женски? Кви правила, кви 5 лева, Тибони го блъскат в гръб, докато топката е под негов контрол. Чиста дузпа! Първото полувреме срещу Нелсън имаше 10000% дузпа, а тази на Литекс фалът почва 5 метра извън наказателното.
Колкото до Сливен, проблемът си е техен, че не протестират, пък и дори да им бяха дали дузпа, пак щяхме да ги бием...

TZETZO
13.09.2010 23:09

Ройтерс,Евроспорт и ...Канал 3 естествено *thumb_up*

Getcatta
13.09.2010 22:16

AiVaRlL,абе недоразумение, кой ти е казал че изобщо можеш да пишеш. Недей повече, обиждаш ме глупако.....

maria2009
13.09.2010 19:39

абе играеш супер слабо и баба ми го вижда а тя се очила като лупа дебели и имаш претенции СРАМ *lol* Разбирам да имаш 10 положения за гол да играеш на една врата цял мач и съдията да свири против разбирам ама ЦСКА в момента са трагедия какво ще те изкефи като биеш с тази игра

Kalinho
13.09.2010 15:26

nasran_chorbar не стигнаха далече заради контузията на Дока, най - добрият им играч, съдийските тесли и многото отсъстващи в мачовете с Дебреценг. Попето примерно не игра и двата мач, Дока миля, че игра 20 мин, защитата половината или наказана или контузена. Не съм фен на Литекс ама ако трябва да съм честен в момента според мене са втория по сила отбор след Левски.

nasran_chorbar
13.09.2010 15:01

Kalinho, знам, че е пълно с уговорени мачове в евротурнирите, просто написах, че Лителкс нямаха такива там, та за това не стигнаха далече. AiVaRlL, тебе даже няма да те коментирам, явно си тъп, щом не разбираш какво имам пред вид в предния ми коментар.

AiVaRlL
13.09.2010 14:41

nasran_chorbar Ти си пълен идиот ве, да имаше дуспа за Сливен, но те да си протестират.А и съм обеден, който и да е на мястото на Литекс бг отбор ще се да падне от Жилина.

Kalinho
13.09.2010 14:04

nasran_chorbar първо е евротурнирите е пълно с уговеорени мачове *smile* а и при Литекс имаше много контузени играчи, и съдийте ги порязаха. А за мача с чорбата ако някой ми каже, че за тия положения се дават дузпи, значи не знае правилата. Особенно за второто е 100% симулация. Да не говорим, защо не изгони италианчето при дузпата, после второто полувреме пак той направи един фал за картон на границата на нак.поле мисля, че срещу М. Цветанов и пак нямаше картон.

hevata
13.09.2010 14:01

Големо грухтене-два пъти обиколи земното кълбо,ще падат правителства,чак северния полюс се измести с 5 градуса.Не се плогледнат прасетата в каква каша са затънали зѝавалийте прости и кухи *angry*

nasran_chorbar
13.09.2010 13:52

Интресно. А в мача със Сливен, Акуаро май игра с ръка в собственото си накзателно, но НЕ дадоха дузпа за Сливен....Защо тогава не протестираха? Иначе е ясно, че Литекс си купуват мачовете-погледнете ги до къде стигнаха в евротурнирите, там уговорени мачове нямат лованлии...

juve97
13.09.2010 13:31

Това че ЧОРБАТА е изгубила 2 точки не значи че трябва да има извънреден конгрес

kokicat
13.09.2010 12:28

Явно е че проектът на Гриша е да купува мачовете на Литекс! *lol*