Михайлов: Абсурд е след един мач да се правят революции

12:03
Михайлов: Абсурд е след един мач да се правят революции
"Абсурдно е един мач или едно слабо съдийство да водят до искания за извънреден конгрес на БФС и революции", каза първият във футбола Борислав Михайлов.

"На световното, в Шампионската лига, навсякъде има реферски грешки, но никой не иска конгрес заради един двубой. Няма как да сменяме Съдийската комисия след всеки мач или грешка. Има делегат, оценка и съответното наказание за виновния. Твърдя, че в последно време нивото на реферите се подобрява", допълни шефът на БФС, цитиран от в. "Труд".

"Не знам дали Костадин Костадинов ще подаде оставка. Той е избран от изпълкома и точно този орган трябва да я приеме, ако реши. Не приемам Емил Костадинов да поставя ултиматуми, след като също е гласувал в изпълкома за назначението на Коце Костадинов. Емил не е насила в управлението на БФС. Днес ЦСКА иска конгрес, утре ще е Левски, после Литекс. Винаги ще има недоволни. Някой ще има основание, друг - не", каза още Борислава Михайлов.

"Ако ЦСКА иска извънреден конгрес, си има законов ред да го предизвика. Миналата година аз лично свиках форума. Защо никой не се яви като кандидат за президент? Не може всяка година да правим конгреси. Всъщност теоретично би могло, но е абсурдно. Не приемам върху мен да се хвърля цялата помия. Дошъл съм да работя, давам си здравето. Клубовете първо да си оправят школите, да градят футболисти. Да не търсят проблемите другаде", завърши Боби.

Конгрес на Българския футболен съюз имаше на 30 януари 2009 г. Тогава единствен легитимен кандидат беше Михайлов и за него гласуваха 316 от гласимащите 373 делегати. Негов опонент бе Ивайло Дражев, който обаче не беше изряден по документи. Други кандидати нямаше.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

fenooo
13.09.2010 12:42

Въшката се наяде , ама не ще и да си ходи *sad* *thumb_down*

plamen_ch
13.09.2010 12:17

Явно операция "Наглите" трябва да бъде проведена и в БФС.
Много бързо Перуката забрави как смениха шеф на съдийската комисия "след един мач" в който по случайност в ощетения отбор работи и брат му като треньор. Тогава оставка му искаши лично бай Ганьо...