Батков цака ЦСКА, не искал конгрес на БФС

22:53
Батков цака ЦСКА, не искал конгрес на БФС
Собственикът на Левски Тодор Батков "прати по дяволите" напора на ЦСКА за извънреден конгрес на БФС. Босът персонализира коментара си върху основните акционери на "червените" Димитър Борисов и Иво Иванов, информира "Труд".

"Действително българският футбол е в криза и представянето на националния отбор е особено показателно - заяви адвокатът. - Не подхожда обаче точно собствениците на ЦСКА, които са от вчера в българския футбол и далеч не са носители на добро, да излизат с идея за извънреден конгрес. Какво имам предвид? Некоректност към футболисти и служители, некоректност към мениджъри, наемодатели и още - задължения към бюджета, манипулиране на резултати, незаконни залагания, какво ли не... Такива хора просто не трябва да имат сурат да искат конгрес."

Думите на Батков предизвестяват - дори да е само в противовес на Борисов и Иванов, "сините" няма да тръгнат на битка за конгрес.

Всъщност адвокатът не каза директно "не" за свикване на форум на БФС, но...

През ноември м.г. след шампионатното 2:2 с Литекс в София Левски също извади картата "конгрес". Претенциите - крива свирка на съдията Николай Йорданов и ощетяване на "сините" в четири поредни мача. Тогава обаче изпълнителният директор Константин Баждеков влезе в ролята на "лошия", а Батков - на "добрия". Финансистът поиска извънреден конгрес. След два дни адвокатът обаче отсече от по-високо - не искаме конгрес.

Три седмици по-късно Левски бе ощетен срещу Черно море (1:4 за купата), "сините" се вдигнаха на бунт и си отиде цялата Съдийска комисия.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

altona
13.09.2010 14:55

Явно в БФС са негови хора - щом им докара М-тел *joking*

Barca_fen112
13.09.2010 09:13

Батков може да е турски мустак, може да е наркоман, може да е свиня , но е ХИТЪР .Той не мисли за Левски а за собствената си полза, но усъзна че за да печели трябва и Левски да печели. И ето, че резултатите се на лице. На цецка кой им е виновен, че вече 3ти месец те са трагични ? КОй то не бяха съдий то не бяха играчи, но нито веднъж не потърсиха вината в себе си ! Смешници ! И мадо бъди сигурен, че ако в бг някой си копува мачовете то точно Левски е отборът който го прави най - малко. *wink*

Madoto_1
13.09.2010 02:04

Мале мале... тая гнусна свиня ще говори за нечестност на отбори...Ами нека погледне своя смешен отбор, който си купува всеки мач.Ако смешните им футболисти не могат да отбележат гол то тогава се свири несъществуваща дузпа, ако и тогава не успеят да отбележат се свирят дузпи докато отбележат.Дано тая мръсна свиня се махне от Българския футбол, защото само проваля и малкото останал футбол в България(същото важи и за собствениците на ЦСКА).

brymbyr
12.09.2010 23:46

Е, как да закача БФС, като повечето там са му колеги от ДС и са левскари??? Той няма полза от това..