Завишени премии в Пирин за успеха над Локо София

17:37
Завишени премии в Пирин за успеха над Локо София
Футболистите на Пирин Благоевград ще получат завишени премии за успеха с 2:1 над Локомотив София. Това обеща изпълнителният директор на тима Росен Кацимерски.

Клубният шеф коментира още, че Пирин е заслужавал да спечели чиста победа срещу столичните "железничари" и дузпата, която отсъди Антон Генов в 77-а минута за Локомотив е била пресилена.

"Избягвам да коментирам съдиите. Мисля, че нямаше дузпа обаче за Локомотив София. Все пак съдията трябва да вземе това решение за част от секундата, за това не може да се сърдим на Антон Генов. Благодаря на момчетата на Пирин за играта, която показаха. Радвам се за Станислав Костов, който вкара първия си гол в елита. От него ще стане голям футболист", коментира Росен Кацимерски, цитиран от E79 news.

Защитникът на Пирин Георги Георгиев пък каза, че не се сърди, че капитанската лента му бе отнета по решение на треньора Костадин Ангелов. Вчера срещу Локомотив София с капитанската лента излезе стражът Благой Макенджиев.

"Треньорът Костадин Ангелов е решил да даде лентата на Макенджиев. Това не означава, че има някакъв проблем. Така е преценил, така е решил. Не смятам, че това е най-важно. Важно е Пирин да побеждава и да показва добра игра, като вчера срещу Локомотив София. Цяла седмица треньорът ни набиваше в главите, че ще победим. Накара ни да си повярваме и в крайна сметка изпълнихме задачата си. Надявам се да повторим тази игра още в следващия кръг срещу Калиакра в Каварна", заяви Георги Георгиев.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация