Бос на ЦСКА гледа Реал Мадрид вместо Литекс

15:10
Бос на ЦСКА гледа Реал Мадрид вместо Литекс
Собственикът на ЦСКА Димитър Борисов намери по-добра алтернатива за събота вечер от тази да гледа дербито на своя тим срещу шампиона Литекс.

Босът вчера отпътува за Мадрид. Според информация от клуба визитата на шефа на "червените" в испанската столица е изцяло по бизнес и няма нищо общо с футбола. Според непотвърдена информация обаче Борисов е трябвало да има среща с президента на Реал Мадрид) Флорентино Перес. Собственикът на българския клуб даже взел артикули на ЦСКА, които да връчи на боса на "белия балет".

Късно снощи, по същото време, в което в София играеха ЦСКА и Литекс, в Мадрид, където бе Димитър Борисов, Реал бе домакин на Осасуна в среща от Примера дивисион.

Друга лансирана версия за отсъствието на Борисов от стадион "Васил Левски" била неговото суеверие. Босът е стигнал до прозрението, че когато не гледа мачовете на "армейците", те винаги побеждават. Затова решил да върши бизнес делата си в Испания, вместо да гледа дебюта на "червената" легенда Любослав Пенев начело на Литекс именно в гостуването на ЦСКА.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация