Венци Живков: Престъпно свирене! Това е мафия!

08:18
Венци Живков: Престъпно свирене! Това е мафия!
Изпълнителният директор на ЦСКА Венци Живков изригна след равенството на неговия тим с Литекс (1:1). Култовото изказване на шефа на „червените” дойде заради отсъжданията на съдията Стефан Спасов, срещу който от ЦСКА се обявиха още щом разбраха кой рефер е назначен за срещата от шестия кръг.

„Имаше един отбор на терена и това беше ЦСКА. И докога с тая футболна мафия, докога ще има футбол в България. Видяхте националния отбор, виждате клубното първенство. Видяхте един поръчков съдия, който е съдия на Литекс и цяла България знае, и накрая пак ни го сложиха”, сподели Венци Живков.

„Питайте Любо Пенев какво мисли за съдията. Той е професионалист и голям треньор нека каже доволен ли е от това, което играха Литекс. Съдията провали целия мач и играта. Да си подадат всички оставката, защото никога няма да има футбол в България. Никога! Никога!”

„Как да изваждам отбора? Те само това чакат. Попитайте ги вие. Вие сте глашатаите. Попитайте публиката. Видяхте какво стана. Видяхте колко футболни хора има. Орманджиев, изчакайте ги тук. Нека вземат някакво отношение. Попитайте ги. Това ли е българското съдийство? Мафия, това е пълна мафия. Докога ще търпим подигравка с труда на футболистите, с привържениците. С всичко. Какъв футбол, мафия престъпници и нещастници. Това е”, каза още босът на ЦСКА, цитиран от "Гонг".

„Съдията опорочи всичко, всичко, всичко. И вие журналистите какво чакате? Вие всички знаете за какво става въпрос. Идете питайте ги за какво става дума. Видях едно престъпно свирене. Попитайте съдията от Литекс, нека вземат отношение. Доволни лиса? Нормално е да кажат не коментираме съдийството. Смешки, смешки. Едни и същи клишета. Затова сме на това ниво. Ще хвърлят собствениците пари. За какво? Мафия! Мафия”, изригна изпълнителният директор.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

manunited666
12.09.2010 15:13

В крайна сметка за едно спорно положение , рев та рев.Жалко е и смешно в същото време.Един отбор имало на терена и това бил ЦСКА ... абе ама тоя май не беше гледал мача ?

manunited666
12.09.2010 15:09

Не в грешки си.Срещу Черно Море беше отменен абсолютно чист гол на Левски но въпреки това не се говореше както говорят сега ЦЕЦА.Смяна на ръководства , престъпления , ала бала.Смешна работа са тия прасета , смешна работа.

Manower
12.09.2010 15:07

Току що гледах репортаж от мача на цеца. Абе тея в ръководството имат ли култура, а то Живков е толкова прост,тея ръководителите на Долна Баня няма така да се излагат в ефир и да си излагат клуба. За какво ревете незнам. В този мач нямаше чак толкова фрапантни положения, че Цеца да се оплаче. Еми вземете играйте нещо, Литекс щяха да ви пернат с 2:0 и ви изпуснаха. Пълна скръб сте, а спорното положение на Тибони е толкова смешно, че направо за симулация. Тея лягания да ги практикува в Лихтенщайн. При положението при Николов е малко по-спорно, но е за преценка на съдията на момента. Гола вода сте, веднага тръгнахте да се нахвърляте на Любо, е това сте, използвачи и нещастници, забравяте си и футболисти и всичко и сте готови да разкъсате и едни от най-големите легенди. За това Стойчков ви мрази, то кой ли не изгонихте и не плюхте по него!!

qwerty88
12.09.2010 15:01

Манчо666, миналата година левфски-черно море, беше същото, заради едно спорно положение за дузпа, всички от лефски заявиха, че света е срещу тях.

manunited666
12.09.2010 13:16

Тия за едно спорно положение откриват глобални конспирации срещу тях.Жалка работа са тия ЦЕЦЕ-кари

telkisky
12.09.2010 10:40


Величко Дихонов: Венци Живков е полицай, който няма понятие от футбол *lol*

telkisky
12.09.2010 10:28

кои ве кенеф вие с кви дузпи взехте 29 и 30 титла ве,а само за дузпи ревете! кур за цска,да еба и комунистите ви !!!! *thumb_down*

denso_90_vn
12.09.2010 08:30

От вече 16 години е така! До кога? Ако е докато не направят 30 титли ще има да чаакаат!