Борисов: ЦСКА иска промяна в ръководството на БФС

08:15
Борисов: ЦСКА иска промяна в ръководството на БФС
Единият от собствениците на ЦСКА Димитър Борисов сподели пред Канал 3, че иска свикването на нов Конгрес. Една от причините за това изказване на боса на тима и желанието за смяната на ръководството на БФС и Борислав Михайлов, е мачът на „червените” срещу Литекс, завършил 1:1, както и спорните отсъждания на главния рефер Стефан Спасов.

Димитър Борисов е в Мадрид, където е бил на среща с Флорентино Перес.

"В Мадрид съм, в Мадрид съм, с Флорентино Перес бяхме, направихме много снимки, утре като се върна в България, ще ги пусна да ги видите”, каза пред Канал 3 Димитър Борисов.

„Казаха ми за мача. Имало много грешки на съдиите. Да, ние искаме нов конгрес! Докато продължава на клубно ниво да се случват такива толерирания на определени отбори и докато има съдии, които да свирят така, както им се каже, ще ни се случват такива загуби от Черна гора и в националния отбор. Затова искаме нов конгрес. Ние не търсим съюзници в момента, казваме си нашето мнение. Не сме го обсъждали още. Другата седмица като се прибера в България, ще обсъдим всичко”, каза още Димитър Борисов.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация