Гьоре се жалва: Реферът не ни отсъди чиста дузпа

08:08
Гьоре се жалва: Реферът не ни отсъди чиста дузпа
Македонският наставник на ЦСКА Гьоре Йовановски заяви, че след като е изгледал повторението на ситуацията е категоричен, че Стефан Спасов е сгрешил, като не е отсъдил дузпа в полза на неговия отбор, заради нарушение срещу Тибони.

"Мисля, че всеки греши, но не съм вярвал, че това може да се случи на ЦСКА в София. Изгледах повторението и мога да кажа, че имаше дузпа за нас за нарушението срещу Тибони", заяви Йовановски след двубоя.

Според македонския специалист двата отбора са си разделили по едно полувреме, като Литекс е бил по-силният тим през първото, а ЦСКА е надиграл съперника си през второто.

"Искам да поздравя футболистите и на двата отбора за мъжката игра. Нашите играчи се раздадоха напълно, за което искам да им благодаря. Имаме много нови играчи, които са играли по 1-2 мача заедно. Те тепърва трябва да се обиграват и отборът ще става все по-силен. Тибони, Шеридън, Трекаричи, Нелсън са все млади футболисти, които ще стават все по-добри, те са богатството на ЦСКА. Това че има много чужденци в отбора не е проблем. Аз не деля играчите на българи и чужденци, а на добри и лоши. Караджов не е в групата, защото има контузия в ахилеса, би трябвало да е готов за игра след няколко дена. До края на първенството има още много мачове, всичко може да се случи", завърши Йовановски.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация