Пенев отказа да говори за Пастата

08:06
Пенев отказа да говори за Пастата
Старши-треньорът на Литекс Любослав Пенев категорично отказа да коментира съдията Стефан Спасов след мача между неговия отбор и ЦСКА, завършил 1:1.

Домакините от ЦСКА имаха сериозни претенции към главния арбитър за две неотсъдени дузпи, но Пенев заяви, че няма намерение вече да коментира съдиите.

"Независимо дали някои си мислят, че сме ощетени, или че съдията ни е помогнал след някой мач, аз няма да коментирам съдийството", заяви Пенев на пресконференцията след неговия дебют начело на ловчанлии.

"Аз тръгнах за големия футбол от ЦСКА и винаги ще съм благодарен на този отбор, но аз съм професионалист и в момента ме интересува само Литекс. Мисля, че равенството е закономерно и ние заслужихме тази точка. Нашите футболисти допуснаха доста грешки, но не греши само този, който не играе. С времето ще изчистим тези дребни грешки. Не мисля, че пропуснатата дузпа беше повратния момент в мача, след това имаше още много време. Футбол се играе до последната минута, без значение какъв е резултатът", завърши наставникът на Литекс.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация