ЦСКА и Литекс не се победиха, \"Сектор Г\" обвини Пастата за изпуснатия успех

22:51
ЦСКА и Литекс не се победиха, \"Сектор Г\" обвини Пастата за изпуснатия успех
ЦСКА и Литекс завършиха наравно 1:1 на стадион "Васил Левски" в среща от 6-я кръг на А група. Феновете на "армейците" определиха рефера Стефан Спасов - Пастата за главен виновник техните любимци да не спечелят двубоя си тази вечер. Арбитърът бе здраво псуван цял мач, защото си позволи да отсъди дузпа за ловчанлии през първото полувреме.

Началото на двубоя бе вихрено. "Червените" се втурнаха в атака още след първия съдийски сигнал, но опасните положения ставаха пред вратата на Мболи. В шестата минута Нифлор получи пас по земя с гръб към вратата на границата на наказателното поле, французинът се обърна и веднага шутира в долния ляв ъгъл на Мболи, но стражът показа завиден рефлекс и спаси.

Четири минути по-късно гостите осъществиха мълниеносна контра с едно докосване и откриха резултата. Нифлор бе изведен с пас по земя по десния фланг, таранът веднага пусна пас вляво към Светослав Тодоров, който с клинично точен удар прати топката в долния ляв ъгъл за 0:1.

В 30-а минута бе отсъдена дузпа за Литекс. Джузепе Акуаро фаулира Вилфред Нифлор в наказателното поле на ЦСКА и получи жълт картон за проявата си. Светослав Тодоров изпълни наказателния удар, шутирайки в долния ляв ъгъл на вратата, но Мболи спаси.

Четири минути по-късно след центриране от фаул отляво в наказателното поле на гостите Акуаро с глава стреля в гредата.

В 39-а минута след заучено изпълнение на ъглов удар и центриране при близката греда, Маркиньос изненада отбраната на гостите и с глава изравни.

ЦСКА започна ентусиазирано второто полувреме и в 48-а минута Грегъри Нелсън финтира добре Бодуров на границата на наказателното поле вляво и шутира, но ударът му бе избит в корнер.

В 55-а минута Христо Янев изпълни пряк свободен удар, Виданов изчисти несполучливо и топката попадна на волето на Александър Барт, който непокрит в наказателното поле стреля несръчно в аут.

В 64-а минута на терена се появи аржентинското ново попълнение на ЦСКА Лукаш Трекаричи. Двайсет минути преди края Александър Тонев направи чудесен пробив отдясно, като профуча покрай Петър Занев и центрира към Килиън Шеридън, който сам на дузпата се размина с топката.

Единайсет минути преди края на двубоя Дока изпълни пряк свободен удар от границата на наказателното поле на "армейците", но ударът му попадна в стената.

В 82-а минута Кристиан Тибони падна в наказателното поле на Литекс след контакт с Пламен Николов, като "червените" имаха претенции за дузпа, но такава не бе отсъдена.

Пет минути преди края Маркиньос се озова непокрит на 5 метра от вратата, но стреля невероятно неточно. В 89-а минута Барт от гостите бе изгонен за професионално нарушение срещу Шеридън. Това обаче не промени резултата и така двата тима поделиха точките.

ЦСКА: Мболи, Трифонов, Виданов, Акуаро, Тиеро, Янчев, Галчев,Нелсон, Делев, Маркиньос, Шеридън

Литекс:
Виничиус, Бодуров, Барт, Николов, Занев, Берберович, Сандриньо, Йеленкович, Янев, Тодоров, Нифлор

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

telkisky
12.09.2010 15:14

да ви е гадно ве като ни се подигравахте след като ни порязаха с литекс на герена се радвахте сега ревете! да го духате *lol* и преди и сега левски зна4и свобода ! и преди и сега цска е ко4ина ! *thumb_up*

drummer
12.09.2010 15:09

Ха-ха-ха! Всичко свършвало...?! Ама пък, как започваше? Дузпа за нарушение на Пламен Николов срещу Грегъри Нелсън,/за държането му срещу Шеридън през целия мач! няма да говорим/...?! И от там, измисления шампион, отиваше на ...сладкарница заедно с престъпника....Пастата! *lol*

telkisky
12.09.2010 10:32

а 4ервения картон за акуаро при дузпата за литекс и маи вси4ко сваршваше ! *lol*

play_for_fun7
12.09.2010 02:51

leshoqd - направо си убийствено смешен *lol* дузпата била смешна *lol* ходи лягай неадекватнико *thumb_down*

cesekarchetooo
12.09.2010 02:41

ДВЕ ЧИСТИ ДУЗПИ ЗА ЦСКА! Пастичка ли е, пастетче ли е, да го яде дебелия. САМО ЦСКА! Титлата е наша, ще играем пак 11 срещу 14, като при Стойчо...

rokera_henry
12.09.2010 00:48

Ех тея съдии.. все съдиите.. сложете им го, бе хахах *lol*

dracula88
12.09.2010 00:43

Любо е най-добрия български треньор! Надявам се някой ден отново да се върне в ЦСКА!

leshoqd
12.09.2010 00:34

от тва сидййство боби ако не си вземе поута трябва да стане втори 11 септември само че в БФС просто нямам думи как може да дадът такава смешна дуспа на латекса при положение че нарушението почва 4 метра преди наказателното и + това засада която се вижда с просто ОКО но не ониа педофил от латекс да казва че ще му трябва още 1 - 2 виждания на ситуациата нямам думи спестена дуспа за ЦСКА късно даден червен картон а трябваше да даде още пред първата част НЯМАМ ДУМИ
БОБИИИИИИИИИИ ПРОЧЕТИ ТОВА МОЛЯ ТЕ МАХНИ СЕ ОТ БФС ВЗИМИ КОПЕЛЕТО СИ И СЕ МАХАЙТЕ ОТ БЪЛГАРИЯ ТАКИВА КАТО ВАС СЕРЪТ НА ИМЕТО НИ ТИ НЕ СИ БЪЛГАРИН ТИ СИ Ш*БАН ТУРЧИН РЕЗНАКО ТАКЪВ

drummer
11.09.2010 23:44

"Паста ли е, еклерче ли е, но тоя е ...голям престъпник"! /Любослав Пенев/ *stop*

zinatop_71
11.09.2010 23:37

Не разбрахте ли, че от това сладкарско изделие съдия не става.Добре че не свири дузпите, за да се отърват Литекс! *sick*

krisoBG
11.09.2010 23:09

брат, кво ти пука за тея умрели отбори.. шампиони сме, споко. циркът е при Сашо Диков сега *joking* Само СИНИТЕ!

BoBi_Levskara
11.09.2010 23:02

Как можаха да изпуснат дузпа.Тцтц. *angry* Но нищо Х е добре за нас така и Литекс губят точки.