Ясен Петров: В нашия състав няма титуляри и резерви

13:30
Ясен Петров: В нашия състав няма титуляри и резерви
Старши-треньорът на Левски Ясен Петров заяви, че тимът е изцяло концентриран за мача с Миньор Перник, като освен това добави, че Христо Йовов е в групата за мача.

"Христо Йовов е в групата за мача. Всичко е нормално, той се готви по специална програма и преценихме, че трябва да е с нас. Групата е от 19 футболисти, един ще отпадне за мача, тъй като можем да запишем в тимовия лист само 18 състезатели. Нашето желание е Христо да се възстанови по най-бързия начин. Даваме възможност също така на младия нападател Тодор Чаворски да попадне в лагерна обстановка. Той трябва да се готви по най-добрия начин и да бъде готов, ако му се гласува доверие", каза Петров.

"В нашия състав няма титуляри и резерви. Който е най-подготвен той ще играе. Слори тренира нормално, не искаме да избързваме с неговото включване. Той се готви усърдно и според мен след десетина дни ще може да се включва в подготовката на основната група", допълни Петров.

"Концентрирани сме изцяло за мача с Миньор. Казвал съм и друг път, че за нас всеки следващ мач е най-важен. Според мен няма отбор, който да играе срещу Левски и да не е пределно мотивиран. Няма да коментирам отбора на Миньор, интересува ме само нашата игра. Да се надяваме, че сме готови с идеята как да превземем тяхната защита и че ще покажем висок коефициент на полезно действие", заяви още наставникът на Левски.

"Паузата в първенството беше полезна, тъй като досега играехме в скъстен цикъл и имахме нужда от тези дни. Трябваше да довършим някои неща, които не успяхме да направим в периода, когато мачовете следваха един след друг", завърши Петров.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

berbatovMU
11.09.2010 16:52

Няма титуляри и резерви , е то какво остана *beer*