Нова дама замесена в сексскандала в ЦСКА

12:08
Нова дама замесена в сексскандала в ЦСКА
В ЦСКА си таковаха майките! Ама буквално! Касета разкри причината за уволнението на треньора в школата Светлин Мирчев - Доцента. Според майката на Ивайло, играч от набор 1995, специалистът поискал секс от нея, за да пусне сина й титуляр на турнира в Албена. Той свърши в понеделник, като именно ЦСКА взе купата в тази възраст. Според запознати касетата със записа е размножена и дадена както в "Титан", така и в МВР.

Защитата
Мирчев отрече пред "Стандарт" обвиненията на въпросната майка. Според Доцента тя е била накарана да измисли компромат от покровителите, които досега са бутали сина й сред титулярите. Нещо повече, родителката пуснала SMS на Доцента, че е готова на всичко за момчето си.
"Съжалявам, че изтрих съобщението от нея, но на разпечатки може да се изкара. Още в Албена нахалстваше! Беше с мъжа си! Аз не реагирах, защото все пак съм женен от 30 години. Жена ми също пристигна за края на турнира! Как си представяте, че това е въобще възможно", продължи още Мирчев. "Момчето просто няма качества да играе в ЦСКА. На следващия ден казах на друго дете да му предаде да върне екипировката, защото не става. Не заради съобщението на майка му, а защото няма качества, а и родителите му и друг път са създавали проблеми. Ако не вярвате, питайте другите деца и техните родители".
После разкри друг инцидент, свързан с въпросната майка. "Не й е за първи път. Знаете ли защо детето й е освободено от Локомотив София? Защото тя е обвинила треньора, че й иска пари. Мислех, че и мен ще ме обвини в това, но явно е измислила нещо друго", завърши треньорът и се закани, че ако се наложи, ще се стигне до съд.

Втора дама?
Георги Георгиев - Гецата, шеф на "червената" школа, потвърди за подобен запис, макар самият да не го е слушал. "Въпросната жена дойде при мен и Джони Велинов. Оплака ни се пред 100 човека, че от нея е искан секс. После даде касетата където трябва. Аз какво мога да направя, освен да уволня треньора", сподели Гецата. На въпрос дали може да се съди само по думите на едната страна, той продължи: "Това е втори случай само за месец, откакто Мирчев се върна на работа. Преди това и друга жена ми се оплака от същото. Не съм полицай, не ме интересува кой пръв и какво точно е поискал. Предупредих го да не позволява втори подобен случай. Не стана! За мен важното е, че треньорът е позволил да се стигне дотук. Моля се да няма други случаи. Но затова пуснахме съобщение в сайта - ако някой родител има претенции, насреща съм всеки ден".

Направо за пакета
"Сегашната младеж е друга. Майките ги водят и искат веднага да станат звезди. За да изкарват парите за семейството", каза пророчески Димитър Пенев пред столичен вестник вчера. В ЦСКА, а и в други клубове не крият, че не рядко родителите първо опитват интимности. "Има майки, които по цял ден са без работа. Явно мъжете им не обръщат сериозно внимание, защото директно си искат от по-младите треньори. И заради децата си, и заради собствен кеф", довери източник на "Стандарт" от школата на ЦСКА. Жертва на сексуален мерак на майка от същия отбор станал и специалист, почти набор на 56-годишния Мирчев. Дали е същата дама, не е ясно. Хищната хиена нахлула в стаята му и директно го хванала за пакета. Човечецът се ужасил и я отпратил.

Развръзката

Вчера ръководители на ЦСКА и обвиненият Светлин Мирчев проведоха куп разговори и срещи. Доцента поиска да чуе лично касетата. Заповед за уволнение не му беше връчена до вечерта, когато разследването продължаваше. Според запознати съсобственикът на клуба Димитър Борисов побеснял от сексскандала и заплашил, че покрай треньора може да изхвърчат и хора на по-високо стъпало в структурата на клуба.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

joro_bs
11.09.2010 23:56

Хищната хиена нахлула в стаята му и директно го хванала за пакета. *lol*

devata
11.09.2010 14:04

Те в мъжкия отбор редовно изнасилват Спас Делев под душовете,та какво остава за ДЮШ *lol*