Роналдиньо отива в ОАЕ, не искал да е резерва в Милан

11:07
Роналдиньо отива в ОАЕ, не искал да е резерва в Милан
Роналдиньо е на път да напусне Милан през зимата, съобщава каталунското издание"Ел Мундо Депортиво".

Според източници на вестника, Рони е пред трансфер в ОАЕ, а желанието му да се разкара от "Сан Сиро" се е засилило след пристигането на Робиньо.

Бразилският нападател чакаше да му предложат нов договор за повече пари, но клубът предпочете да зарадва с хубави заплати новите Ибра (9 млн. евро на година) и Робиньо (4 млн.).

" Милан уреди Робиньо и това е отличен трансфер, но не отхвърлям възможността Рони да се махне именно заради него. Идеята да играе в Близкия изток много го привлича", твърди "Ел Мундо Депортиво".

Договорът на Роналдиньо с Милан изтича в края на сезона. Подновяването му се отлага заради желанието на клуба да му намали заплатата.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

sasedq
11.09.2010 22:58

ХАХАХАХ ква резерва ве той им е най добрия ....

golemiq_geshan
11.09.2010 13:51

Абе ква е тая статия бе ... И четиримата ще играят , просто Милан трябва да си смени схемата и всичко ще е ОК ... Ибрата изнесен на пред , от ляво Робиньо , от дясно Пато и зад тях Роналдиньо да дава лудите пасове , но не много зад тях , ще станат нещо като успоредник *thumb_up* Зад тях да действат Пирло и Амброзини най - вероятно , като халфове с малко по - дефанзивна функция и аз не виждам кой ще спре Милан поне да стигнат до 1/4 финал в ШЛ *thumb_up* Може да съм фен на Рома , но защо да си кривя душата

shizofrenik
11.09.2010 11:24

ХАХАХАХАХА ненене хахахахаха Рони е най-твърдия титуляр и точно при арабите ще иде хахахахаха

nasran_chorbar
11.09.2010 11:19

Роналдиньо е уникален футболист и стоматологичен феномен *joking*