Лечков: Нямам нужда Кака, Бате и Зум да ми дават акъл

10:14
Лечков: Нямам нужда Кака, Бате и Зум да ми дават акъл
Вицепрезидентът на БФС Йордан Лечков разкри, че българин ще застане начело на националния ни тим по футбол, след като Станимир Стоилов и Наско Сираков подадоха оставки.

„Българин ще ни води. Вижте какво стана в Русия и Грузия. В момента има безработни чужденци, които са се провалили и са били изхвърлени от някъде. За какво са ни такива треньори? Да дойдат и да вземат торба пари ли?", отсече Лечков пред „Канал 3".

Той не пропусна да отвърне и на треньора на Локо (Пд) Христо Бонев - Зума, който доста остро го нападна по-рано и дори призова Боби Михайлов да махне своя подгласник.

„Ако правят, каквото аз правя с юношите в Сливен, ще се вслушам в критиките. Затова не искам акъл да ми дават Кака, Бате или Зум. Когато дойдохме преди четири години в касата на БФС нямаше нито една стотинка, а ние вече толкова време осигуряваме с личните си контакти всички пари.

Това, че някой не иска да се раздава или толкова си може не е наша работа. БФС не учи на футбол. Щом футболистите не са доволни, да си ходят. Ще дойдат други, готови да се раздават на терена.

Колко много треньори изгонихме заради едно поколение? А колко играчи не се реализираха заради разни каляски? Няма незаменими, има недостижими", отсече в типичния си стил Лече.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация