Сър Алекс: И Дикси Дийн не би улеснил задачата ни

18:51
Сър Алекс: И Дикси Дийн не би улеснил задачата ни
Мениджърът на Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън заяви, че гостуването на Евертън ще бъде кошмарно и дори легендата Дикси Дийн не би улеснила задачата на "червените дяволи" на "Гудисън Парк".

Уилям Рандалф Дийн, по-познат като Дикси Дийн е роден на 12.01.1907 г. и умира на 1.3.1980 г. Той е бивш играч на Евертън и Транмиър и е един от легендарните голмайстори на английския футбол. Най-успешният му сезон е 1927-1928, когато вкарва над 100 гола, 60 от които в английското първенство - рекорд, който все още не е подобрен. Статуя на Дийн бе издигната през 2001 г. пред стадиона на Евертън "Гудисън Парк". Той е и първият играч, който облича фланелката с номер 9. Дийн умира на 1 март 1980 г., след като получава инфаркт на мач на неговия любим Евертън срещу кръвния враг Ливърпул.

Фъргюсън обаче не смята, че дори и легендата на английския футбол ще улесни задачата на неговия отбор срещу "карамелите".

"Винаги е кошмар, когато гостуваме на Евертън и това няма да е по-различно сега, дори Дикси Дийн да играеше за нас. Това е труден стадион, атмосферата е фантастична. Но на нас ни се е налагало да се справяме с това и преди и нямаме проблеми със резултатите си на "Гудисън Парк", сподели шотландецът.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

ger4o
10.09.2010 19:38

По традиция карамелите са най- лягащият отбор на манЮ *lol* .... Така че дъртият алкохолик да не се "коси" много , много *lol*