Сър Алекс запазва вяра в Рууни

16:38
Сър Алекс запазва вяра в Рууни
Мениджърът на Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън запазва вяра в нападателя Уейн Рууни, но предупреди острието да не очаква топло посрещане при гостуването на Евертън.

Около Рууни се шуми много в момента, след като излязоха информации, че е изневерявал на жена си Колийн. Това повдигна съмнения относно участието на нападателя в мача с Евертън на "Гудисън Парк" тази събота. Независимо от скандала, Рууни се представи отлично в евроквалификацията на Англия срещу Швейцария, която бе спечелена с 3:1. Феновете на Евертън обаче все още не са простили на играча, че си тръгна от тима през 2004, за да отиде в Юнайтед и винаги са готови да го направят публичен враг номер едно, когато "червените дяволи" играят с "карамелите".

Фъргюсън отказа да коментира личния живот на Рууни и заяви: "Нека да не се занимаваме с това. Не смятам да коментирам личния живот на играчите си."

"Ние знаем опасните страни на Евертън. Пострадахме от тях през миналия сезон. Дейвид Мойс гради страхотен отбор и ни очаква много труден мач", добави шотландецът.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация