Милан излиза с атомното нападение срещу Чезена

15:38
Милан излиза с атомното нападение срещу Чезена
Треньорът на Милан Масимилиано Алегри намекна, че в предстоящото гостуване на Чезена от 2-я кръг в Серия "А" ще пусне в игра "Великолепната четворка" в нападението на тима. Феновете на "росонерите" очакват с нетърпение да видят какво могат Златан Ибрахимович, Робиньо, Роналдиньо и Алешандре Пато на терена, а Алегри каза, че това може да стане още в този кръг.

"Вероятно в един момент от мача ще видим тези четирима играчи да действат заедно на терена. Те всички могат да играят заедно, но ни трябва малко време да се сработим като колектив", каза треньорът на Милан.

" Чезена е един добър отбор, който след дълги години в по-долните дивизии сега заслужено е в Серия "А" и ще иска да докаже срещу нас, че може да побеждава. Очаква ни тежък мач на техен терен", коментира Алегри.

"Дали Ибрахимович ще играе? Той се намира в отлична форма и мисля, че ще излезе като титуляр", каза още наставникът на "росонерите".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

shizofrenik
10.09.2010 19:18

Когато Шампиона на България победи шампиона на Италия тогава ми говори *thumb_up*

balkanfootball
10.09.2010 17:14

еи италиански не те знам за кои точно мач говориш,но в последните години левски отстрани киево и удинезе и записа победа срещу лацио.Тъй че кротуваи до коша.

Italian4eto
10.09.2010 16:46

Ей маимун мъл4и 4е то4но отбор от Серия А жи отсрани в 6Л.

shizofrenik
10.09.2010 16:40

Остей брат тея са супер неграмотни а се пишат за голям сайт добре че си оправихте грешката