Сър Алекс не дава на Райън Гигс да поеме Уелс

14:03
Сър Алекс не дава на Райън Гигс да поеме Уелс
Мениджърът на Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън отрече да съществува вариант Райън Гигс да наследи Джон Тошак на поста национален селекционер на Уелс.

Тошак напусна поста си след загубата от Черна гора с 0:1, а медиите на Острова гръмнаха в един глас, че легендата на Юнайтед ще поеме "драконите" и ще води тима в мача с България през следващия месец. Фъргюсън обаче заяви:

"Аз разговарях с него. Това няма как да се случи."

Фърги каза освен това, че няма шанс Гигс, който има договор с Юнайтед, да комбинира задълженията си на "Олд Трафорд" с работа за Уелската ФА.

"Невъзможно е да върши двете неща едновременно", добави шотландският бос на "червените дяволи". Той продължи: "Ние трябва да сме малко егоисти в тази ситуация. Аз дори не съм готов да говорим за подобно нещо. На тази възраст, Райън трябва да използва цялата си концентрация и енергия в полза на Манчестър Юнайтед. Той прави доста добър сезон. Това може би ще бъде предпоследния му сезон при нас, може пък и да е последен за него. Ние обаче искаме той да играе при нас и през следващия сезон, така че най-добрият начин това да се случи е като той мисли само и единствено за Манчестър Юнайтед."

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация