Борисов поиска коренни промени във футбола ни

12:02
Борисов поиска коренни промени във футбола ни
Министър-председателят на България Бойко Борисов заяви, че футболът ни се нуждае от коренни промени и че държавата ще помага, но няма да се меси в решенията на Българския футболен съюз.

Борисов каза още, че българският национален отбор е нямало да загуби от Черна Гора, ако Димитър Бербатов беше играл за нашия тим.

"Разликата в мача с Черна Гора направиха нападателите. Вучинич за тях и това, че Бербатов не игра за нас", каза премиерът.

"Нека нашите футболисти гледат какво правят Лечков, Балъков, Илиан Илиев, Стоичков, дори и сега, и да се учат. От нашите играчи нямаше кой да бие един удар. Хубаво е да се залага на младите футболисти, да им се помага да се развиват, после ще имаме и добри играчи. В българския футбол трябват коренни промени, но държавата няма да се меси, само ще помага с каквото може."

Борисов бе попитан дали трябва чужденец да застане начело на "трикольорите". Той отговори:

"Не мога аз да кажа дали новия треньор трябва да е чужденец или българин."

"Новата спортна зала ще е готова догодина, надявам се през 2012 година да направим и база за националния отбор по футбол", завърши Борисов.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

krasenco
10.09.2010 13:04

Защо си измисляте интервюта само не ми е ясно! *thumb_down* Интервю действително имаше,но беше с пъти по-кратко.Повечето работи са измислени.Единствено каза,че разликата е в двете 9-ки и че футбола ни трябва да започне да се оправя от от-до.

fToRreS_9
10.09.2010 12:21

Да се увели, това златно поколение продължава да съсипа висичко и с цялото си нахалство продължава да краде. Наистина излязоха златни!

Kalinho
10.09.2010 12:03

тоз пък и той, дърватата управи, ако така управи и футбола по - добре направо да го закрият.