Ангелов: Пирин не трябва да се страхува от никой

11:49
 Ангелов: Пирин не трябва да се страхува от никой
Новият треньор на Пирин Благоевград Костадин Ангелов заяви, че не се страхува от нито един противник и се опитва да внуши това и на своите играчи. Утре от 16:00 часа "орлетата" посрещат Локомотив София, който има само една загуба от пет срещи.

"Винаги, независимо от съперника, аз играя за победа, опитах се да внуша това и на играчите", каза Ангелов.

"Момчетата тренират с настроение, свежи са, обясних им, че трябва да се забавляват на терена и чувствам, че ще се представят добре", сподели Ангелов.

Той каза, че за мача утре твърдо отпадат контузените Веско Стойчев и Петаков, докато новопривлеченият Брестовички все още не е картотекиран.

"Не ме притеснява факта, че изгоних четирима играчи, те са професионалисти и трябва да знаят, че аз съм им шеф, затова решавам кой да си отиде и кой-да остане", мотивира крутите си мерки Ангелов.

Новият наставник на Пирин уточни още, че не влиза в полемики с играчите.

"Познавам добре утрешния ни съперник, харесвам стила на игра на Локомотив, гледал съм доста мачове, работил съм с 4-5-ма от играчите му", каза още Ангелов

 Ръководството на Пирин, който има 4 загуби от 5 мача, направи жест към все по-оредяващата пубиката, сваляйки на 3 лв. цената на билетите. Така ще бъде до края на сезона.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация