Треньорът на Миньор: Левски да не е Реал Мадрид, че да ме е страх

18:22
Треньорът на Миньор: Левски да не е Реал Мадрид, че да ме е страх
Новият старши-треньор на Миньор Перник Стойчо Стоев и новият изпълнителен директор ген. Йордан Димитров дадоха първата си пресконференция пред медиите, на която обявиха своите виждания за бъдещето на клуба.

"Чуковете" регистрираха пет поредни загуби в родново ни първенство и Антон Велков подаде своята оставка. Вече бившият изпълнителен директор Пламен Атанасов вече не заема този пост, но въпреки това Никифор Вангелов го остави на клуба.

От днес нататък той е административен директор на Миньор. Иначе в щаба на Стойчо Стоев остава Николай Тодоров – Кайзера, който ще му бъде помощник. Другият асистент на специалиста е Тони Евтимов. Славчо Павлов е главен селекционер, а Емил Варадинов е новият треньор на вратарите.

Пресконференцията започна с благодарствено слово от страна на ген. Димитров към бившия наставник на отбора Антон Велков.

"Антон Велков заслужава благодарности за това, което направи за клуба, докато бе помощник-треньор, а след това и старши-треньор. Не трябва да забравяме в какво състояние той пое отбора и успя да го вдигне на крака и стабилизира. Този човек направи много за Миньор", заяви Димитров.

"Вие може би ме познавате добре. Съгласих се да бъда изпълнителен директор на Миньор, тъй като аз винаги съм бил близо до отбора. Смятам, че проблемите в момента при нас са от психологическо естество и съм на мнение, че тимът ще може да се вдигне на крака", каза още новият изпълнителен директор на "чуковете".

"Никифор Вангелов и Христо Ковачки взеха отбора преди време, знаете в какво състояние беше той. Сега съм сигурен, че нещата постепенно ще потръгнат за нас", допълни бившият военен. Новият треньор на отбора Стойчо Стоев не се страхува от предизвикателството да води сериозен отбор, какъвто несъмнено е Миньор. Той призна, че не се притеснява и от това, че ще дебютира срещу Левски.

"Не се страхувам, че ставам треньор на отбор като Миньор. Ако се страхувах нямаше да поемам тази отговорност. Колкото до Левски, за какво да се страхуваме от тях? Да не би да са Реал (Мадрид) или Барселона? Аз не се боя от Левски, доста мачове съм изиграл срещу тях, когато бях футболист", заяви Стоев.

"Може би обаче \'сините\' ще бъдат дразнител за нашия отбор. Аз вярвам в момчетата и мисля, че като за начало трябва да понатрупаме малко точки, за да се чувстваме по-спокойни и да работим по-спокойно. Проблемът е изцяло психологичен. Не се съмнявам в качествата на футболистите, тъй като определено те имат такива. Сигурен съм, че отборът ще бъде вдигнат на крака", каза още бившият треньор на Спортист Своге.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Huku
09.09.2010 22:50

A така Стойчо, що да те е страх. 5,6,7 на 0 си е нормален резИлтат. Тони беше симпатяга, ама сега като го няма ще им се отбием на миньоро *lol* *party*

Madoto_1
09.09.2010 22:28

Torres12312 правописа на мангалите е на светлиННи години от твоя също като класата на реал мадриТ от тази на Левски.Пу ама си прост...

torres12312
09.09.2010 21:19

как може да сваля левски до нивото на реал мадрит *lol* левски са на светлини години от тях *party* *joking*

genchooo
09.09.2010 19:38

Не се филмирай ,защото догодина ще ви хване некой грант като Бате Борисов и ще се чудите къде да се скирете никой отбор в бг не е за лига европа да не дава господ да се срещаме с отбори като Реал Мадрид *erm*

Jurka5
09.09.2010 19:19

Прав е..Много по-добри от Реал са.. *party*

genchooo
09.09.2010 18:59

От Перник съм ама ние да не сме Барселона ,че да не ни е много лошо ще падаме според мен ,ама ще е ебати кефа ако биеме *joking*