Насрочи се среща по случая \"Кака в Интер\"

13:29
Насрочи се среща по случая \"Кака в Интер\"
Шефовете на Интер и Реал Мадрид уговориха дата, на която да се срещнат, за да преговарят за евентуалния трансфер на Рикардо Кака при "нерадзурите", съобщава "Кориере Дело Спорт".

На 3-и ноември Флорентино Перес ще е в Милано за мача на своя тим от Шампионската лига срещу Милан и тогава бизнесменът ще се види със своя колега Масимо Морати, който много желае да види Кака, облечен с "синьо-черна" фланелка.

Както е известно, бразилецът в момента лекува травма, която ще го остави извън игра поне до средата на януари 2011 година.

Наставникът на мадридчани Жозе Моуриньо вече е отписал Кака, като на неговата позиция ще бъде налаган Месут Озил, а ако немецът е извън строя, Специалния ще играе в класическото 4-4-2, за което не е необходим плеймейкър.

След трансфера на Златан Ибрахимович в Милан Масимо Морати бил бесен, че "росонерите" за пореден път привличат футболист, който е легенда на Интер и затова сега петролният магнат, известен със своите лукави задкулисни ходове, е решил да си го върне тъпкано, като доведе Кака при "нерадзурите".

Този ход обаче, може да се окаже грешка, тъй като не е тайна, че бразилецът в последните години страда от хронична травма в слабините, която го оставя извън терените минимум по два месеца на сезон.

Според някои медии на Ботуша, именно този хроничен здравословен проблем на Кака е причината от Милан да се разделят с него през лято 2009.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Kremcho7
27.09.2010 10:42

Кака е МИЛАНИСТ! И не е такъв човек като Ибрахимович . По-скоро би отишал в Челси *wink*

Kumanov
10.09.2010 11:22

Ок, ясно, разбирам те, неслучайно казах, че не квалифицирам Ибрахимович като легенда на Интер, просто идеята ми беше, че не е нужно да си като Раул, Дел Пиеро, Гигс и т.н., за да си легенда на някой отбор. А колкото до трансфера в Милан на Ибрахимович, много станаха вече тези играчи играли за Интер и Милан начело с Джузепе Меаца, така че няма нищо странно според мен.

Rizov_24
10.09.2010 08:40

Куманов-под легенда разбирам Раул за Реал и Дел Пиеро за ЮВЕ.Хора,които дават и сърце и душа във всеки мач на отбора си.И не завъртай темата, а прочети хубаво коментара ми.Той изкарва няколко годинки в Интер и след това за 2 сезона сменя 2 отбора и той отива в Милан.Това ли е Легендата на Интер ,който се кълне във вярност на Милан,при неговото представяне.ОК *thumb_up*

Kumanov
10.09.2010 08:24

Rizov 24, не знам какво ти разбираш под думата ЛЕГЕНДА, но ще ти кажа един факт: престоят на Ерик Кантона в Манчестър Юнайтед е четири години и половина и е...ЛЕГЕНДА за отбора. Не казвам, че Ибрахимович е легенда за Интер, но казвам, че е възможно за 3-4 сезона да се стане легенда на някой отбор *wink*

Rizov_24
09.09.2010 19:38

Златан бил легенда на Интер.ХАХАХАХАХАХА.Нима за 3-4 сезона се става легенда.И след краткия си престой преминава в Ла Лига и неможе да направи НИЩО и след 1 сезон се присъединява към най-големия враг на Интер.СМЕШНО.Не съм сиг че автора на статията зн какво е ЛЕГЕНДА. *thumb_up*

milnedmar
09.09.2010 15:25

Това са пълни измислици !!! Разбрах че Интер дори не са искали да го превличат .. *lol*

martosas
09.09.2010 15:15

Жалко, че такъв велик и един от любимите ми футболисти преебават кариерата си заради контузии... Искаше ми се да се наложи в Реал като един от водещите играчи но явно няма да стане. Дано се завърне другата година по терените успешно и да докаже, че е един от НАЙ - ДОБРИТЕ !!!!!