\"Алианц\" купува Левски?

11:18
\"Алианц\" купува Левски?
Германският застрахователен гигант “Алианц” е сред кандидат-купувачите на Левски, които вчера са имали преговори със собственика на “сините” Тодор Батков, пише “Тема Спорт”.

В офисите на Батков на столичната улица “Алабин” вчера са били проведени преговори за продажба на акции на Левски на три фирми, проявили интерес към покупка.

Кандидат-купувачите са били представлявани от Юлиян Ненчев. Той е бил меркетинг-директор на три от големите немски финансови компании в България. Една от тях е “Алианц Холдинг”.

Според запознати именно този концерн проявява интерес към Левски. Идеята е новият силен човек в “синия” клуб да е Светослав Гаврийски – изпълнителен директор на “Алианц България Холдинг” и главен изпълнителен директор на “Алианц Банк България”. Гаврийски е бивш министър на финансите. “Алианц” е партньор на Тенис клуб Левски, чойто председател е журналистът и бизнесмен Явор Цаков.

Преговори ще има за контролния пакет акции, но не е изключено да се стигне до сделка и за миноритарен дял. Според информациите на срещата в офисите на Тодор Батков е присъствала и Мис България 2010 Ромина Андонова, която доскоро бе гадже на македонския футболист на Левски Дарко Тасевски.

Наскоро се появиха информации, че новите собственици на Левски ще поверят цялата спортно-техническа власт в клуба на тандема Наско Сираков – Станимир Стоилов.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

TZETZO
09.09.2010 23:59

GRAND_DANKO,това се нарича ИРОНИЯ бе,тъпак *lol* тръгнал да се присмива на някой смешника прост *lol* ооо колко прост...и инфантилен *angry*

Nikinson
09.09.2010 17:19

*wonder* цялата спортно-техническа власт в клуба на тандема Наско Сираков – Станимир Стоилов... *stop* Тъкмо Левски тръгна нагоре... *sad* Тези двамата се прославиха като най-некадърните в историята на нац.отбор... Сега Левски ли ще съсипват Пиявици гадни,долни...

toblero_Bg
09.09.2010 15:49

Решението е следното: Батков продава част от акциите и другата част остава у него. Така промените няма да бъдат "трагични"

Kalinho
09.09.2010 14:53

Батков си научи урока, след като даде една камара пари за играч примерно като Рабех (да супер класа ама пиянка), почна да търси евтини и сравнително млади. Иво Иванов, Дани Младенов, Дембеле,Мюдлер, все играчи взете или без пари или за символични суми ама играчи на точните места. Батков винаги е давал прилични пари за трансфери, проблема му е , че не продава когато трябва.

qwerty88
09.09.2010 14:25

Просто исках да кажа, че Батков е стистнат сметкаджия, и понеже не му се дават праи взе един евтин 24 годишен нападател, който за 90 мача имаше 10 гола. Надали и в най-смелите си мечти е вярвал, че Гара за 10 мача ще вкара 11 гола.

geasko
09.09.2010 14:00

Ако върнат тия смешните С&С.Ще закопаят левски отново.Сираков е един сметкаджия,кои се изгаври с пупликата на левски докато риташе в славия.Кои си свали гащите пред тая публика,на която после се обясняваше в любов.Такива радетели не ни трябват,само гледат да си напалнят джобовете.Тея двамцата са нагли до безобразие.Завартяха се в клуба малко пари и те ще доидат да ги завлекат.

Kalinho
09.09.2010 13:27

Абе квенти не е важно колко е дал, а какво е докарал. Томов даваше милиони а кво докара - дървета. Просто Левски намериха наистина гласни играчи без да дават излишни пари на агенти за комисионни.

qwerty88
09.09.2010 12:54

И каква селекция направи Батков, колко пари отпусна. Колкото и преди, почти нищо, друг е въпроса, че привлякоха играчи за без пари или за малко, които излязоха добри попадения.

ManUtdTillidie
09.09.2010 12:12

КАквоооо тъкмо Батков започна да му пука за отбора и да не го освиркват по трибуните и направи тая селекция и ПРОМЯНА *angry*

buboleche
09.09.2010 11:56

Не вярвам да наливат,по-скоро обратното-както стана с E.ON,EVN,CEZ *cigarette*

Kalinho
09.09.2010 11:43

Пак избират най - неподходящият момент за промени. Тъкмо нещата тръгнаха с Гонзо-Я.Петров и ако върнат Мари и Наско поне според мене ще е стъпка назад. Все пак този отбор го сглоби Гонзо. Иначе е добре да има и стабилен акционер като Алианц който ако налива по 4-5 милиона допълнително клуба ще е много стабилно финансово а това е предпоставка за още по - големи успехи.

juve97
09.09.2010 11:32

Батков остани!!!Без тебе не е същото!!!