Балканец поема националите

08:38
Балканец поема националите
Ръководството на БФС вече е ограничило значително кръга, от който ще избере новия селекционер на България, съобщава вестник "Меридиан мач". Конкретният избор все още не е направен, но е взето решение да се заложи на чужденец.

От футболната ни централа обаче не разполагат с ресурс да плащат заплата на именит специалист от Западна Европа и са се концентрирали върху Балканите. Най-вероятно новият треньор на "трикольорите" ще бъде от бивша Югославия, което ще улесни и комуникацията му с играчите.

Борислав Михайлов се заел сериозно с проучването на списъка със свободните в момента и е задействал личните си контакти, за да излезе с няколко предложения пред Изпълкома. Той сондира мнения и с останалите членове на ръководния орган, като целта е до седмица България да има нов селекционер. Очаква се той да присъства на конгреса на треньорите, който организира ФИФА и ще се проведе на 20 септември.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Fabregas_boy
09.09.2010 09:19

Ами донякъде е добре,сърбите и хърватите каква война преживяха преди години,пък сега футбола им е на светлинни години от нашия. *wink*