Пенант иска да остане в Сток Сити

17:03
Пенант иска да остане в Сток Сити
Полузащитникът Джърмейн Пенант изрази желание да остане в отбора на Сток Сити, след като изтече договорът му под наем през януари.

27-годишният Пенант е собственост на испанския Сарагоса, но до януари ще играе под наем при "грънчарите". Играчът изрази своето желание да продължи да бъде футболист на Сток и след това.

"Липсваше ми Висшата лига. Липсваше ми и това да разбирам всички инструкции, които получавам от треньорите", сподели Пенант.

"Това е едно страхотно първенство, което аз познавам. Цялата ми кариера е минала във Висшата лига. Ще се опитам да се представям възможно най-добре до януари и после ще видим какво ще стане. Най-важното за мен е да помагам на Сток да печели точки и да се изкачва нагоре в класирането, а ако си осигуря постоянен договор, ще бъде страхотно. Нямам търпение да направя своя дебют за Сток", каза още бившият футболист на Ливърпул.

Пенант разкри и какви са целите пред отбора за този сезон. "Мениджърът ни каза, че се надява с помощта на новите играчи да успеем да се преборим за класиране сред първите 10 отбора. Той вярва, че можем да го направим, както и ние", заяви Пенант.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация