Диксън Етуху преподписа с Фулъм

15:13
Диксън Етуху преподписа с Фулъм
Нигерийският полузащитник на Фулъм Дискън Етуху удължи договора си с лондонския отбор до 2014 година, съобщи официалният сайт на "котиджърс".

28-годишният нигерийски национал щеше да стане свободен агент в края на този сезон, като няколко отбора, сред които и Ливърпул, проявяваха интерес към него. Той вече е обвързан с Фулъм за следващите четири години, което най-вероятно ще отблъсне кандидат-купувачите. От Фулъм изразиха задоволството си от новия договор на Етуху.

"Ние сме изключително щастливи да потвърдим, че Диксън подписа удължение на договора си, което ще го задържи в клуба до лятото на 2014 година", пише в съобщение на сайта на лондончани.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

ManUtdTillidie
08.09.2010 15:39

"8-годишният нигерийски национал щеше да стане свободен агент в края на този сезон, като няколко отбора, сред които и Ливърпу" ее не пул с такива трансфери показват че им е удобно на 7-ма позиция и искат да си я запазят *sick* С трансфери като Поулсен ,Йованович и Етуху за там тръгват нещата... Oплаквахте се че Бенитес бил слаб на трансферния прозорец но Хождсън е още по-слаб