Боруц: Ако не играя, ще си потърся друг клуб

14:30
Боруц: Ако не играя, ще си потърся друг клуб
Полският вратар на Фиорентина Артур Боруц заплаши, че ще напусне "Ла виола", ако не играе редовно, само два месеца след трансфера си във Флоренция.

Боруц, който бе привлечен на 12 юли от Селтик за 1.7 милиона паунда, не успя да измести Себастиан Фрей от титулярно място и днес заплаши, че може да си тръгне. Полякът заяви:

"Аз дойдох да играя. Ако това не се промени, ще сменя клуба. Приех офертата на Фиорентина, защото те са голям клуб и защото исках да сменя обстановката след толкова години в Селтик. Трудно е обаче да се каже дали направих точния избор. Не мога да продължа да търкам пейката. Радвам се, че се завърнах в полския национален тим и играх добре в мача с Украйна. Ще се боря за мястото си, но ако това не се промени, просто ще си сменя клубната принадлежност."

Наставникът на "Ла виола" Синиша Михайлович обаче заяви, че ще даде шанс на Борус да предизвика Фрей. Той каза: "Фрей и Боруц са моят избор номер едно. Избирам обаче Фрей, защото той вече е лидер на тима и познава много добре Серия А. За момента, това е моят избор. Ако Боруц се представя добре ще сложи ръкавиците."

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация