Топ-клубовете в Европа скочиха на ФИФА

17:44
Топ-клубовете в Европа скочиха на ФИФА
Елитните европейски футболни клубове поискаха от ФИФА да използва част от милиардите, спечелени от Световни първенства, за да застрахова играчите им срещу травми, получени по време на международни мачове на националните им отбори.

Президентът на Европейската асоциация на клубовете Карл-Хайнц Румениге обяви днес, че ФИФА получава все повече и повече приходи от своите Световни първенства и може да си позволи да застрахова играчите.

Германецът, който е президент на германския гранд Байерн Мюнхен, добави, че се е разбрал с президента на УЕФА Мишел Платини за европейска схема за решаване на проблема, но преговорите с ФИФА не вървят добре.

В Байерн имат сериозни причини да поискат подобно нещо от световната футболна централа, тъй като звездата на отбора Ариен Робен продължава да страда от травма, която холандецът влоши по време на Мондиала в Южна Африка.

Европейските клубове освен това искат ФИФА да премахне контролните срещи, които се играят всяка година през август.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Tobby
07.09.2010 20:40

play_for_fun7, зарежи го тоя. Виж, че хем не разбира за какво се говори, хем изобщо не разбира от футбол щом говори срещу Байерн и Робен *thumb_down*

play_for_fun7
07.09.2010 19:50

Bambaleo - хич не си тъп *sick* преди да дрънкаш , вземи разбери за какво става въпрос *thumb_down*

Bambaleo
07.09.2010 19:10

много мърморят тези от Байерн Мюнхен, а като купуваха Робен къде бяха заспали.Цяла Европа знае че футболиста е ок , но е податлив на контузии и често го няма из терените.Излагат се тези палячовци , ако това се случваше в друг отбор с друг футболист тогава определено нямаше да мрънкат толкова много. *beer*
Като жените са напоследък в управата на Байерн М. мрън , мрън та мрън *joking*
Ай сиктир от тука мама ти руменяжка немска *lol*