Манолев и Янков аут за Черна гора, Марто на линия

18:53
Манолев и Янков аут за Черна гора, Марто на линия
Станислав Манолев и Чавдар Янков ще пропуснат евроквалификацията на България с Черна гора във вторник. Новината съобщи националният селекционер Станимир Стоилов.

Двамата играчи получиха контузии на мача с Англия и въпреки опитите на медицинския щаб на "трикольорите" да ги възстанови, те няма да играят утре.

Състоянието на Мартин Петров обаче се подобрява и той ще е на линия за решителната битка с черногорците, информира "Гонг".

"Имаме достатъчно играчи, затова предварително селектирахме повече футболисти. Те са длъжни да заместят контузените, да защитят своето име и авторитет, както и тези на България", коментира Стоилов.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

ManUtdTillidie
06.09.2010 22:46

ch0rap_001 ем аз познавам много такива и в чужбина където има повече шанс за развитите отиват все повече.

Zdr4Maho
06.09.2010 22:31

некои напраиха много праи от тая игра тука тва си е бизнес както един каза : Честит ви Ники М. на вратата 10 години

paunQ
06.09.2010 21:26

Най-доброто поколение ли? Еми, аз не съм чул младежките ни национали, в каквато и да е възрастова граница, да са спечелили мач.. В клубния отбор е едно, в национала съвсем друго. Надявам се да осъзнаваш разликата. И аз познавам много добри футболисти, които са по-добри от някои в "А" групата ни, но това няма значение. О, вчера гледах един национал! Капитана на Ботев Пловдив. Не знам как му е името, но изпълняваше статичните положения в отбора на Ботев. Извинявам се, но един национал на България да не може да изпълнява ъглов удар.. малко смешничко. Не искам да се карам с никой, но просто ви казвам как стоят нещата. *smile* Лека вечер!

ManUtdTillidie
06.09.2010 20:51

paunQ и къде си ги гледал тези младежи ?! Идващото поколение ще бъде най-доброто какво не виждаш?!

torres12312
06.09.2010 20:46

за янков добре но защо манолев е контузен *erm*

levs4o
06.09.2010 20:39

надявам се марто да играе по-добре

kurgolqm
06.09.2010 20:34

под мен,мн си прав,а и Манолев не трябваше да започва мача изобщо ,след като имаме Минев,който като влезе показа че трябва да е титуляр,както и ще е,манолката просто имаше контузия...Стоянов е пълен бастун защо не играе Иво Иванов найстина мн са зле?!??!?! *sad*

paunQ
06.09.2010 19:05

Трябва да се мисли за подмладяване на отбора вече. Следващите квалификации са идеални за това преходно подмладяване, но като гледам младежите... не ми вдъхват много доверие, за съжаление! *sad* Например: вместо Илиян Стоянов можеше да се извика Иво Иванов, вместо Пелето (моите уважения) можеше да се извика Гаджев. За други не мога да коментирам, защото съм гледал само мачове на Левски. *smile* И за десен халф можеше да се извика Младенов btw.. Той също прави страхотно начало на сезона.