\"Кръг за ЦСКА\": Кризата достигна дъното

17:51
\"Кръг за ЦСКА\": Кризата достигна дъното
"Кръг за ЦСКА" напомни за съществуването си. Обединението на известни личности от различни сфери на обществения живот предприе мерки в търсене на изход от кризата в клуба.

Членуващите в Кръга за ЦСКА излязоха с обръщение, в което обясняват, че "клубът е в криза - морална, организационна, финансова".

"Кризата не е от вчера. Тази есен достигна дъното. Тя е част от общата криза на българския футбол. Задълбочаването й в един от водещите български отбори влияе негативно на общото равнище на футбола у нас", се казва в изявлението.

"Действията ви за преодоляването й са хаотични, необмислени, прибързани. Погледнете на ЦСКА като на дългосрочна инвестиция. Приемете дългосрочна стратегия за развитие на отбора и не се отклонявайте от нея. Изгонете от ръководството всички, които пряко или косвено се облагодетелстват от кризата."

От Кръга за ЦСКА определят селекцията като "безумна" и призовават, ако има хора, които взимат комисиони за лична изгода, да си тръгнат.

Съветът към футболистите е да използват шанса си за по-добро развитие и да загърбят нощния живот.
"Бъдете мъже, бъдете достойни за големия клуб."

Интересно е и обръщението към ръководството на БФС. "Бяхте велики футболисти. Като шефове на футбола в България се представяте доста зле. Не оставяйте съмнение, че чрез задкулисни действия се опитвате да дирижирате класирането в първенството. Не оставяйте съмнение, че участвате в нечестни машинации. Внимавайте, ще ви се потърси сметка."

Изявлението е изпратено от агенцията на Иван Гарелов "ПАН стратегии и комуникации".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

TZETZO
06.09.2010 21:30

Споко бе,и вие си имате кръг:Кур(г) за лефски *lol*

levs4o
06.09.2010 20:35

браво nasran chorbar верно е- а тоа denso навсекъде
в сайта псуват ти ми се обясняваш на мене я се
эакопай *thumb_down*

nasran_chorbar
06.09.2010 20:10

denso_90_vn, този сайт е за футбол, не за опера или балет. Бях забравил съществуването на този Кръга за ЦСКА, но те напомниха за себе си своервеменно, с революционни и фундаментални заключения. *joking*

denso_90_vn
06.09.2010 19:45

Тука админидтратори има лииии? Тоя тука използва груб език а няма кой да изтрие коментара му! Ако сайта е про-левскарски поне да го напишете някъде да знаем! Моля ви вземайте мерки при нецензурен и груб език!

levs4o
06.09.2010 18:03

в криэа сте щото сте тъпаци-ебати кретените *lol*