Феновете на Миньор поискаха оставки

17:30
Феновете на Миньор поискаха оставки
Феновете на Миньор Перник поискаха оставки след петата поредна загуба на перничани в първенството.

Вчера централният фенклуб на "жълто-черните" разпространи декларация, с която настоява изпълнителният директор Пламен Атанасов и старши треньорът Тони Велков незабавно да напуснат клуба, информира "e-79".

"Това е голям срам. Пътуваме хиляди километри, за да се подиграват с нас. Не може така да се продължава. Ние привържениците на Миньор настояваме за оставките на ръководството и треньора. Стига толкова експерименти. Чакахме достатъчно, но след тази загуба от Калиакра и най-вече след това бездушие, чашата преля. Нямаме никаква игра. Футболистите, като че ли се виждат за първи път. Търпението ни се изчерпа. Нужни са незабавни промени, защото ако нещата продължат така сме сигурни изпадащи. Всеки трябва да си носи отговорността -  изпълнителен директор, треньори, футболистите също.
На който не му се играе в Миньор, да съблича свещената жълто-черна фланелка и да се маха. Ние примадони няма да търпим. Не може да се подиграват с Миньор в момент, когато клубът няма финансови проблеми и стадионът се превръща в един от най-добрите в България. Обръщаме се към собственика Никифор Вангелов да вземе мерки", заяви председателят на централния фенклуб на Миньор Петър Илиев.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

TZETZO
07.09.2010 03:01

shevachenko *lol* я да не срамиш името на най-великия футболист в историята на Милан бе,турчин *cigarette* син ботуш *lol* за тебе 1 червен чук по главата