Рангелов: Ще бъде грешка да сменят Стоилов

15:40
Рангелов: Ще бъде грешка да сменят Стоилов
" България няма да намери по-добър национален селекционер от Станимир Стоилов", отсече Димитър Рангелов след завръщането си от Израел.

Нападателят финализира трансфер под наем в Макаби Тел Авив и се прибра в Правец на лагера на националите. Утре ще е в групата за мача срещу Черна гора.

Освен в защита на селекционера, Рангелов коментира и загубата от Англия (0:4), а и бъдещето си в новия отбор в Израел.

"Големи благодарности на всички в националния, че ми позволиха да пътувам между двете квалификации - каза футболистът. - Сега гледаме към мача във вторник, който е много важен. Настроението преди двубоя с Англия бе страхотно, сега не е точно така. Но трябва бързо да се отърсим от неприятното чувство. Имахме положения за голове на "Уембли", а там създадеш ли ситуация, трябва да вкарваш. Аз изпуснах две за 20 минути и се чувствам зле за това. Във вторник нямаме право на такива пропуски."

Димитър Телкийски, който играе в местния Апоел Рамат Ган, посетил Рангелов в хотела му в Тел Авив вечерта в събота. За няколко часа нападателят се настанил, минал физически и кръвни тестове, договорил се с Макаби и... полетял към София.

"Нямаше време да видя даже стадиона и офисите на клуба - разкри националът. - Всичко стана набързо, но най-важното е, че ще получа шанс да играя. Досега не бе така. Съжалявам за раздялата с уникален клуб като Борусия Дортмунд, такава публика, стадион и атмосфера са потресаващи. Но не играех. В Германия научих важен урок - футболът не е само за удоволствие и за феновете, а е бизнес. Който е по-скъп, той играе, който има повече пари - той е по-големият."

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

xtazy_91
06.09.2010 16:46

Естествено , че не иска да бъде сменен Мъри , защото така повиквателна от националния в близките 10 години няма да получи *smile*