Батков докладва в УЕФА за черно тото

15:25
Батков докладва в УЕФА за черно тото
Днес Тодор Батков ще говори в УЕФА по подозренията за черно тото и уреждане на мачове у нас. "Призоваха ме да дам информация като представител на единствения клуб, който е бяла лястовица в България - рече собственикът на Левски. - Помолиха ме да се явя по-рано, защото нещата не са добре."

Адвокатът пътува за Швейцария за редовна сбирка на Асоциацията на европейските клубове, в която участват 102 тима, включително Литекс и ЦСКА.

По повод нова серия твърдения за кандидат-купувачи на "синия" отбор Батков коментира: "Когато нещата в Левски тръгнат, изплуват всякакви плъхове. Не съм склонен да продавам. Хайде стига, какви са тези американци сега? Да не би да са като шейховете, които бяха при Сашо Томов? Няма американци, няма и "как ще ги стигнем американците". Глупости на търкалета."

През пролетта адвокатът афишира склонност да се раздели с клуба срещу 15 млн. евро. Но още тогава поясни, че не вярва да стане - няма оферти, а в кризата трудно се дават пари.

"Главната цел на работата в Левски е ново влизане в групите на Шампионската лига - отсече Батков. - Смятам, че няма да е проблем да вземем титлата."

Спортният директор Георги Иванов отрече "син" бунт за програмата на "А" група, която се фиксира от БФС на части.

"Няма такова нещо - рече Гонзо. - Ние не сме пускали писма. За нас няма значение дали ще знаем програмата за следващите четири или шест кръга."

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация